TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   The Sims 3 Po Zmroku-Wrażenia z Gry (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=58145)

PoZmrokowiec 02.11.2010 19:23

Odp: The Sims 3 Po Zmroku-Wrażenia z Gry

PZ wg. mnie jest bardzo niedopracowane! Gra jest pełna bugów jak mówiła anie! Miałem różne przypadki.

Z zespołem: Wywaliłem Simkę z zespołu i był tylko David i Ricky. Gdy pojawiła się okazja, David pojechał do klubu i zaprosił członków zespołu. Przyjechał klon mojego Sima Davida i Ricky. Gdy Sim poszedł odebrać zapłatę cały czas dostawał kasę i awansował, co sekundę( nadal był przycisk ,,Otrzymaj zapłatę'' ).

Z windą w Plazmie 501: Gdy David poszedł do klubu, wykidajły, miksolodzy, pianiści, goście czekali od otwarcia do zamknięcia na windę. Gdy wchodziłem od piwnicy winda działała i pojechałem nie na najwyższe piętro, tylko na parter. Sim długo czekał i wywalało go na zewnątrz.

Z cechami: David miał cechę Arogant, ale zmieniały się same na Szalony i Śmiałek.

Z windą w apartamencie: Kazałem Davidowi użyć toalety( :D ) i gdy jechał windą na górę po prostu siedział w windzie i nie dało się nic zrobić. Klikałem do sąsiada ,,Zadzwoń dzwonkiem'' i dopiero wtedy wychodził.

Ze stereo: Sim po kąpieli w jacuzzi ze stereo włożył je do wyposażenia i gdy wyjąłem je nie było żadnej opcji tylko rączka do przenoszenia.

To chyba wszystko, a teraz zagram w SV, bo co za dużo Bridgeport, to niezdrowo i się znudzi :D .

Kamis 02.11.2010 19:26

Cytat:

Z cechami: David miał cechę Arogant, ale zmieniały się same na Szalony i Śmiałek.
Być może po drinku. I mi Bridgeport też już się nie podoba :(

anie_1981 02.11.2010 19:49

A ja lubię Bridgeport... Fajne miasto. Zawsze to jakaś odskocznia od SV, a Bridgeport to jedyne miasto, w którym zamierzam grać, poza SV. Ani River, ani Twinbrook mnie nie zachwyciły. Nic absolutnie...

daniel12081212 02.11.2010 19:50

ja na chwile obecna nie narzekam na nic. Jedyne co mi się zmieniło to okna które są w ścianie i nic nie widać .... (okna pobrane z netu ktore działały bezproblemowo) ... inne działają ;)

anie_1981 02.11.2010 19:51

Mi też jedne okna nie działają, a takie były fajne....

daniel12081212 02.11.2010 19:52

Ja miałem jakie otwarte i zamknięte to tylko duże mi z nich działją ...

Lady88 02.11.2010 20:09

Cytat:

Napisał PoZmrokowiec (Post 1319643)

to po zwariowanym drinku, na czas jego działania zmieniają się 2 cechy

anie_1981 02.11.2010 20:12

Fakt, też tak miałam.

hellraiser 02.11.2010 20:27

Cytat:

Napisał anie_1981 (Post 1319394)
Wampirami nie grałam, ani nie zamierzam grać, spiszę sobie nazwiska wampirów i pobiegam po domach, by je wyleczyć.

Ja bym na Twoim miejscu chociaż spróbował zagrać wampirami. Mnie też na początku nie kręciły, ale spróbowałem i okazały się fajne. Mają dużo korzyści: szybciej uczą się nocą, szybciej biegają, mają takie fajne oczy :P (zwłaszcza te jak z lodu)... No ale na obiadek jedzą krew. Ogółem wampiry oceniam pozytywnie, ale jeżeli Ciebie te klimaty nie kręcą, to i tak bym spróbował nimi zagrać na Twym miejscu, chociaż dlatego aby wykorzystać dodatek w stu procentach.

Zaciekawiły mnie te małe cmentarze w centrum miasta pod niektórymi budynkami. Za klubem Plazma 501 jest pochowana jakaś Lotta Kolano, a za teatrem pomiędzy śmietnikami jest nagrobek jakiegoś kolesia który zmarł z pragnienia. Ciekawe...

Chryzantem Złocisty 02.11.2010 20:28

dałam posta w złym dziale :D

Cytat:

Napisał Chryzantem Złocisty (Post 1319552)
no,przeprowadziłam sobie simkę i kawałek Bridgeport do Barnacle Bay i wreszcie mogę normalnie grać!
wzięłam sobie Kujona,Klub Banzai i Przybytek Walusia i jest pięknie.
żadnych wind,ścinek,zmulania i spóźniania się do pracy.AVE

Aktualnie gram w Twinbrook,bo się tam więcej budynków zmieściło.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:58.