TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   The Sims 3 - Impreza w Plenerze - Akcesoria (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=58587)

Searle 06.05.2011 18:17

Odp: The Sims 3 - Impreza w Plenerze - Akcesoria

@up: możliwe, że informacja o nowych akcesoriach pojawi się w pudełku z płytą do Pokoleń.

Spectrum 06.05.2011 18:35

Nie ma co porównywać akcesorii z trzeciej części gry do tych z the sims 2 , pamiętam ikea urządza dom tam tych dodatków było tak dużo, na pewno więcej niż w Impreza w Plenerze . którą miałem okazje pożyczyć. Nie ma co idą po prostu na łatwizne i nabijają fanów w butelkę :( . Lecz Imprezka w Plenerza to najlepsze akcesoria jakie do tej pory wydano w th3. :)

Lubie 06.05.2011 18:47

Ja nie mam żadnych akcesorii, to się nie wypowiadam, ale zdaje mi się, że naj. to "nowoczesny"

Spectrum 08.05.2011 11:28

@Lubie
jak nie masz akcesorii to nie zmieniaj tego do czasu kiedy nie wyjdą jakieś pożądne
lepiej pobuszować po internecie pare godzin i znaleźć fajne dobrze zrobione dodatki

anie_1981 08.05.2011 12:11

Ja nie narzekam na akcesoria. Więcej korzystam z rzeczy z akcesoriów, niż z dodatków. Najmniej podobała mi się Szybka Jazda. Stamtąd to tylko gadżety do warsztatu i samochody mi się podobały. No i chyba doszły te papryczki do powieszenia na ścianie, też z nich korzystam. A tak to obiekty z "Nowoczesnego" ciągle stoją w mojej sypialni czy łazience. No a IwP to jest rewelka. Podobają mi się ubrania, sztaluga, teleskop, ogólnie to w zasadzie wszystko poza fryzurami. A w tych mini szklarniach to jestem zakochana... Jedna jest do postawienia a druga ma stelaż.

Lubie 08.05.2011 13:29

@up2.. Oj nie wiem, nie wiem.. :d Z chęcią kupie "Nowoczesny" i "IwP" .. Zaciekawiły mnie dosyć..
@up. Jakie szklarnie.?? Dasz ss. ??

theqatrick 08.05.2011 14:03

Według mnie te z TS3 są lepszej jakości i w jednym stylu. Po prostu lepsze.

Spectrum 08.05.2011 16:20

Cytat:

Napisał Lubie (Post 1397356)
@up2.. Oj nie wiem, nie wiem.. :d Z chęcią kupie "Nowoczesny" i "IwP" .. Zaciekawiły mnie dosyć..
@up. Jakie szklarnie.?? Dasz ss. ??

Wiesz to wybierz IWP chociaż ja jestem troche walnięty jeżeli chodzi o meble muszą być bardzo ładne bo inaczej ich nie uzywam, a akurat w imprezce w plenerze fajne mebelki i wystrój tarasu no ale wedlug upodobań
(fajniejsze meble są w po zmroku niż w NA takie pożądne) ;)

Artek89 12.05.2011 15:49

Mam pewien problem ,a raczej pytanie .Chodzi oto że w jednej rodzinnie jak się nie mylę może być max 8 simów ale ja np chce więcej więc chciałem się was zapytać czy jest jakiś sposób na więcej simów w rodzinnie .Proszę was o pomoc .

Lubie 12.05.2011 16:34

@up.. Te pytanie nie jest w odpowiednim temacie.. :P

Zadaj je np. w "Problemy z grą" lub "The Sims 3: Uwagi na temat gry"

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:06.