![]() |
Odp: The Sims 3:Miejskie życie - Akcesoria
dokladnie, co to za roznica czy dodatek czy akcesoria jak i tak wiadomo o co chodzi, po za tym napisalam na poczatku posta ze akcesoria. mnie tam sie podobaja ubrania juz od dluzszego czasu robia coraz to lepsze ;] kiedy jest swiatowa premiera? w polce 29 ale moze gdzies w media mozna sie bedzie spodziewac wczesniej miejskiego zycia ?
|
beata18ns: Dla mnie jest różnica, bo czasami uważam ,że osoba mówiąca na akcesoria dodatek i na odwrót myśli właśnie źle i potem ma wielce pretensje, że za mało rzeczy jak na "dodatek", a to "akcesoria".
|
nie miewam z reguły pretensji co do małej ilości przedmiotów w akcesoriach jak i w dodatkach. Napisalam na początku posta, że chodzi mi o akcesoria, na koncu co prawda dodałam ze bede miec dodatek, ale piszac w temacie o akcesoriach mam na mysli akcesoria i wynika to raczej z 'przejęzyczenia' niz z pomylenia dodatku z akcesoriami. Zreszta uwazam, ze mozemy zakonczyc rozwazania na ten temat bo mija sie to z celem tego wątku. Tak czy siak, czekam na te akcesoria i doczkac sie nie moge-zreszta tak jak na kazde i kazdy dodatek;]
|
akcesoria nieoficjalnie już są,a oficjalnie będą od jutra w Niemczech i od piątku w Polsce
|
beata18ns: Nie pisałem o Tobie tyko "ogółem", więc nie wiem po co ten post.
Gdzie można znaleźć te dwie wersje podłogi, które są na 7 obrazku i to obramowanie do drzew, fontanny ? |
Na www.thesims3.com jest reklama Miejskiego Życia, i piszę 'Już dostępne!'
Nie wiem o co chodzi... |
No ja właśnie przed chwilką zainstalowałam. Całkiem fajne są.
|
SKĄD MASZ?! :O
Ja też chcę... :( |
No po prostu kupiłam.
Nie chcę reklamować. Zauroczył mnie ten "badziew" http://www.forum.thesims.pl/picture....pictureid=4314 No i wreszcie jest jakiś fajny stolik do szachów i nowy laptop. Brakowało mi tego. Ale budynki jakoś na screenach prezentowały się moim zdaniem o wiele bardziej interesująco... |
Ja również właśnie instaluję i będę później testowała. Może powstawiam też jakieś zdjęcia ;)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:38. |