![]() |
Odp: Jakie zwierze chciałbyś mieć w sims 3?
Do tej pory słowo 'mustang' rozumiałem jako dzikiego konia, dlatego się zastanawiałem, dlaczego mają krótkie grzywy?
|
Cytat:
Ale jeśli myślałeś, że koń rasy mustang jest dziką rasą kon9ia, to jesteś na dobrym tropie, że tak powiem :D A na początku zwiastuna nr 2 widać agresywnego konia, który bardzo przypomina mustanga...To chyba on...Bo jesli chodzi o kaształt głowy, to wiadomo, żew simach go się nie odtworzy :( |
Agresywny, bo miał taką cechę :).
|
Ale od czego są mody.... Z modami można kobyłce zrobić pranie mózgu.. :D
|
Mari, no nie do końca. Mustangi żyją nadal, w małych stadach na zachodzie USA. Są zdziczałe i są pod ochroną, gdyż podczas wojny prawie wszystkie je zabito. Rasa pochodzi z Hiszpanii, została przywieziona do USA około XVI wieku, nie wolno ich wyłapywać, więc nie są hodowane jako "typowo kowbojskie konie z westernów''.
|
A ja Wam powiem, że rasy koni, które będą, kompletnie mnie nie obchodzą - ważne, żeby wyglądał jak koń, woził Simów i miał źrebięta :D Ale na co dzień nie interesuję się końmi, a ras zbytnio nie rozróżniam.
|
Ja w sumie nawet nie próbuję ich rozróżniać... Wolę psy.
Koniem w grze nie pogardzę :). |
Po części się z Wami zgadzam, w sumie to też mi wszystko jedno jakie będą rasy koni. Po raz pierwszy w historii Simsów będą konie i nie mogę się doczekać tych koników i tego, jak to będzie wyglądać w praktyce. Oczywiście chciałabym dużo ras koni, a zwłaszcza moją ulubioną rasę, koń pełnej krwi arabskiej. Ale jeśli będą tylko 2, czy 3 gatunki to nie będę mocno marudzić :P
|
A to będą jakieś rasy koni? Mnie się wydaje, że wrzucą jednego i na tym się skończy.
|
nie noo, podstawowo piees :>
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:05. |