![]() |
Odp: The Sims 3: Zwierzaki - Wrażenia z gry
Na razie, krótkie stwierdzenie o nowym dodatku z szyldem The Sims 3. Jest wiele nowości, a ja nie mam czasu, aby pograć. W ten weekend też za dużo nie będę mieć :( Ale dodatek na razie zapowiada się obiecująco, w moich oczach, zwłaszcza, jak mój koń zjadł sałatę sąsiadowi ;)
|
Mój konik też lubi pasożytować u sąsiadów :D:P
Dziś stworzyłem złomowisko bo to gotowe było za małe :D I mam jeszcze pytanie. Gdzie jest ten kartonowy yeti? :D Bo przeszukałem wszystkie lasy, a on chyba w góry polazł bo go nie ma. W weekend zacznę budowę nowego projektu i coś czuję że jak mi wyjdzie to pokarzę go na łamach forum :) Bo ta stadnina rozświetlona w której gram wydaje mi się za duża i obszerna jak na klimat miasta. |
a co to "kartonowy yeti"? chyba nie chodzi o tego dinozaura z czerwonym okiem:P
|
Chodzi mi o tą makietę z kartonu. Taką jak wielbłąd w egipcie z WP :)
|
Widziałam tego "kartonowego yeti" w AP :P
|
Ogólnie dodatek fajny. Konie śliczne, koty i niektore rasy psów też. Dużo małych zwierząt. Niestety kilka błędów. Podczas przeprowadzki zniknął mojemu jednorogowi róg, simy czasem jedzą, siedząc daleko od stołu itd. Doszła operacja plastyczna w szpitalu. Można się tym pobawić, bo jak się sima wyśle na tanią to czasem zabawnie wygląda :)
|
Moi ludzie poszli na obiad do restauracji, a ja każę im jeść na zewnątrz budynku... jedli psią karmę drobiową... W grze doszła możliwość gotowania posiłków dla zwierząt, ale EA zapomniało dopracować kwestię jedzenia na wynos w restauracji... Ciekawe co będą jedli następnym razem, może musli dla konia... :P
|
anie_1981, a nastrójnik po dobrym jedzeniu mają zwykły, czy jak zwierzak? :D I co z jedzeniem, za które zapłacili - mają je w wyposażeniu czy przepadło?
|
Suuuuper się gra :D ,polecam :).
|
nmin, oni po prostu weszli do restauracji i wyszli z tymi miskami z karmą dla psów. Usiedli przy stole i zaczęli to jeść. Gra to potraktowała całkowicie jak zwykłe jedzenie, nie było nastrójników, ani innego jedzenia w wyposażeniu.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:46. |