TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=226)
-   -   The Sims 3: Zwierzaki - Pytania i odpowiedzi (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=61914)

Olson 23.10.2011 09:36

Odp: Pytania i odpowiedzi

Cytat:

Ale o ile mi wiadomo (choc nie sprawdzałem) gra nie działa bez internetu? :|
Działa. I to bardzo dobrze. :D Aktualizacja gry normalnie działa (nie wiem jak, no, ale jest). :)

kaka2610 23.10.2011 09:58

Też mam pytanie,jak i gdzie złapac jednorożca?

operahouse13 23.10.2011 10:20

Cytat:

Napisał operahouse13 (Post 1462917)
czy można, mając już zwierzaka w domu, sprawdzić czy jest on czystej krwi (i jakiej jest rasy) czy jest mieszańcem? nie mogę znaleźć takiej opcji

ponawiam ; )

Karel13 23.10.2011 10:41

Kaka, jednorożec pojawia się w nocy przy wodospadzie w Appaloosa Plains. Trzeba się zaprzyjaźnić z nim i ze wszystkimi dzikimi końmi, które za nim biegają. Później można go dodać do rodziny.

Wampirencja 23.10.2011 11:08

Mam pytanie wielkie - czy istnieje coś takiego jak sklep ze zwierzętami czy cnetrum adopcyjne?
Po prostu aby nie trzeba było dzwonić, a można było tam wejść... Gram w Hidden Springs więc muszę dodać "zwierzakowe" parcele, ale nie widziała sklepu ze zwierzętami...

Albo inaczej: gdzie zdobyć myszkę? W "Lekcjach" kot się bawi myszką, ale nie widzę jej w trybie kupowania :O

deska22 23.10.2011 11:11

Wampirencja, ta myszka to jest zabawka która znajduje się w pudełku na zabawki dla zwierzaka. Chyba o to chodzi?
A ja mam pytanie, mój sim ma pragnienie żeby złapać węża, fajnie i super tyle że gdzie mam go złapać?

Kamis 23.10.2011 11:16

deska22 - węże są na parceli, gdzie można się zatrudnić jako przestępca.

nmin 23.10.2011 11:18

deska22, musisz po prostu wypatrywać węży na trawie, innej opcji nie ma. Do tej pory widziałam węża tylko raz, pod płotem w stadninie.

Ważne pytanie :P Czy nastolatek może brać udział w konkursach z udziałem koni, czy może to robić tylko dorosły?

Beatrice 23.10.2011 11:42

Pobrałam sklep... tylko gdzie on jest ? xD
Zmieniłam tryb parceli na Sklep Zoologiczny, potem weszłam w tryb budowy i te Gotowe budynki... Kasa fiskalna tam jest, ale sklepu nie ma :/

oluchna89 23.10.2011 12:02

Ja mam troche pytanie z innej beczki :P
Podczas uruchamiania sie gry The Sims 3 Zwierzaki (jak i wczesniejszych dodatkow) wyskakuja podpowiedzi do gry. Jednak tym razem wyszlo mi iz moga polaczyc sie dwa miasta: Bridgeport i Sunset Valley. Czy komus z was udalo sie zrobic cos takiego? Jesli tak to poprosze o podpowiedz jak to zrobic.
A własciwie to mam jeszcze jedna prosbe, czy ktos tak mily moglby napisac jak zdobyc sklep zooologiczny nie majac edycji limitowanej. Troche na tym forum zamieszania, wiec prosze o krotka ale konkretna odpowiedz.
Pozdrawiam.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:26.