![]() |
Odp: Stories by Kicaj
NARESZCIE! Nie no teraz jak już dałaś znowu zasmakować losów swojej rodziny, to będę Cię dręczyć o więcej! Twoja rodzina jest GENIALNA, a historia jeszcze lepsza! Proszę Cię, nie każ znowu tak długo czekać!
|
Wiesz, że jesteś wspaniała, prawda? Kocham twoją historię i czekam na więcej!!! :))
|
no, no.. pełen szacun... :D Historia jak zwykle genialna... Tylko czy Alba ich odnajdzie...
|
Ja nie mogę.. Wreszcie. Hura hura, ale Cię uwielbiamy!
Jak powiedziała Anie 'pełen szacun', Ty masz serio talent! Pozostaje mi życzyć Albie odnalezienia rodziny i szczęśliwego Happy Endu. :D A Ty dawaj następny odcinek! :D |
Wow nieźle czekam na dalsze losy
|
Bardzo ciekawa historia, podpisuję się pod wszystkimi poprzednimi komentarzami. Smaż kolejne odcinki :D
|
Jejuuu... Nie wiem co napisac, ale jesteś meega :P No dawaj następny odcinek, bo chcę wiedzieć co dalej!
|
Super, masz 'łeb' :D. Niech tylko Alba ich odnajdzie i wszyscy pogodzą się z Gibonem to bedzie spoko:D
|
ooo jestem najbardziej ciekawa tego wesela Gibona..xD gejowski ślub .? kiedyś to widziałam w tym filmie 'seks w wielkim mieście 2' chyba 2 bo nie pamiętam xd ciekawe jak to wszystko się ułoży ;D
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:55. |