TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Opowiadamy jak sobie gramy (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=578)
-   -   <3 Rodzinki Eyvee <3 (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=63524)

easey 29.07.2012 18:49

Odp: <3 Rodzinki Eyvee <3

Zacznę od tego: SĄ BOOOSCY! :-DD Trojaczki są kochane i Venessa też. Świetny odcinek, kocham Cię :DCzekam na dalsze loosy..:D

Kicaj 29.07.2012 18:58

Ejjj no... u mnie Sutton dla NASA pracuje a tu ją Tony tak zbeształ. Aj niedobry:D
Widzę wracasz do formy i znów tworzysz świetne historie.
No nic innego mi nie pozostaje, jak powiedzieć, że fantastycznie Ci to wyszło i czekam na next;)

Sqiera 29.07.2012 19:27

Cytat:

Napisał eyvee (Post 1558310)

"Slyszlam, ze mieszkaja tutaj fajni bracia...podobno kazda chcialaby z nimi chodzic, moze wpadniemy im w oko co?" - chichotala dziewczyna po prawej.

No rzeczywiście każda :) moja simka juz nie zdążyła ;p

A bracia boscy!!! Jak się kiedyś w przyszłości wyprowadzą i założą każdy swoją rodzinę, to zrobi się nudno ... :D

czekam na ciąg dalszy

eyvee 29.07.2012 19:33

no skierka teraz mnie sprowadzilas na ziemie.....tez mnie to dobija, bo jeszcze nigdy nie zwiazalam sie tak z simami jak z tymi blizniakami...szczerze nie wiem co zrobie, gdy zaczna nudne dorosle zycie :(

kiedys myslalam, by zrobic videostory, by zachowac swa historie simowa, ale za chiny nie umiem wiec xD musza mi zdjecia wystarczyc :P szkoda, ze na zywo nie ma takich przypadkow jak my wymyslamy ;D

Ceasaries 29.07.2012 21:20

Haha.. bracia są genialni.. czytając i oglądając zdjęcia.. uśmiech mi się powiększa.., trojaczki są słodkie.. jeju.. jak ja dawno nie miałam u siebie trojaczków..
Czekam na ciąg dalszy.. ;)

Meggie 29.07.2012 21:21

Nic nie skopiowałam! Jeśli tak poczułaś to przepraszam ;D A pamiętam ich, pamiętam <3

Mówiłam już milion razy- jacy Ci Twoi simowie są cudowni!!!
A bliźniacy? Ach.. Trojaczki są przesłodkie (uwielbiam małe dzieci w simsach). Sutton- zupełnie inny jej obraz tu, niż u Kicajka, śmiesznie się na to patrzy, ale jestem bardzo ciekawa jak dalej rozwiniesz ten wątek :)

eyvee 29.07.2012 21:39

nie, nie mowie, ze skopiowalas tylko mi sie przypomnial ten motyw, zreszta moje sa oklepane i nudne wiec xD..... no naprawde zabawnie sie patrzy na swoich simow u kogos innego, ale za to gra sie o wiele ciekawiej :D i dzieki.

inseparable 30.07.2012 01:26

a mogłabyś podesłać bliźniaków? *.*

Horsez 30.07.2012 08:45

Malana już sie zakaochała,wariatka jak ja.
Po jednej imprezie już snuje ślubne plany:-)
Odcinek bossski! Kocham Patrzeć na mojego Kise♥
I oczywiście trojaki są mega:D
dawaj więcej. KOCHAM TWOJE SIMY!

Sqiera 30.07.2012 12:43

Cytat:

Napisał milkie_way15 (Post 1558447)
a mogłabyś podesłać bliźniaków? *.*

dołączam się do prośby :) moje miasteczko cierpi na niedobór fajnych nastoletnich simów :)
mogą być z rodzicami :)

a co do historii, bierzesz pod uwagę jakieś czarne charaktery??

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:54.