TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   The Sims 3: Cztery Pory Roku - pierwsze informacje wyciekły do internetu! (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=63779)

Megan 15.08.2012 13:42

Odp: The Sims 3: Cztery Pory Roku - pierwsze informacje wyciekły do internetu!

A ktoś powie cy będzie można surować?

easey 15.08.2012 14:38

Łee szkoda. Ale mam pozy z parasolem i chyba tam jest coś dla pary ;>

anie_1981 15.08.2012 14:51

Dokładnie. Ja czekam na więcej informacji o kosmitach, normalnie aż bym prawe że pograła w dwójkę, by się pobawić zielonymi ludkami. Jak miałam ochotę na kosmitów, to szłam do Dziwnowa do Dziwaków... Gdyby miało dojść nowe miasto, to z pewnością Dziwacy byliby tam niezbędni.

Searle 15.08.2012 15:14

Z ufoludków nawet się cieszę, chociaż nie lubię nadprzyrodzonych stworzeń, to jednak kosmici to coś czego mi brakowało, bo przecież zielone ludziki były nieodzowną częścią The Sims 2 :)

Adamsims 15.08.2012 20:40

W dzień każdego festiwalu simy mają mieć wolne. iChodzą plotki ze będzie zmiana nazwy dodatku na "4 festiwale w w roku". Strasznie mnei to wkurza. Juz wystarczy mi ze simki dostają 4 dni urlopu po urodzeniu i nici z kariery. A pozatym co takiego w tych festiwalach że wolne aż będzie? Spędzimy tam pół dnia czy raczej godzinke-dwie?

Stephenowa 16.08.2012 11:54

Czemu niby 4 dni macierzyńskiego rujnują karierę? To takie urealnienie jest.
Te festiwale chyba są takimi 'świętami narodowymi', bo nie widzę innego wyjaśnienia, dlaczego mamy (my -simowie) mieć wtedy wolne. A znając tempo simów, to wykonanie tylko paru czynności na takim festiwalu zajmie im pół dnia. ;)

Karel13 16.08.2012 12:15

Adamsims... Jeśli chodzi Ci o simową godzinę, to pamiętaj, że jest to tylko minuta (więcej zajmie Ci dojazd na miejsce), a jeśli o ludzką, to tyle trwają na oko dwie simowe doby + kilka godzin :D

Jessica 16.08.2012 14:04

Ja się najbardziej cieszę z kosmitów, tyle na nich czekałam! Dodatek wydaje się być całkiem ciekawy, ale zapewne nie będzie wszystko tak ładnie pięknie jak o tym piszą :/

anie_1981 16.08.2012 16:15

Tak w ogóle, to nie jestem pewna czy każdy festiwal daje wolne, oni chyba mówili, że "Latem" będzie wolne.

Kamil 16.08.2012 16:15

Cytat:

Napisał Adamsims (Post 1567315)
iChodzą plotki ze będzie zmiana nazwy dodatku na "4 festiwale w w roku".

Hahahaha to ja zasugerowałem taką nazwę w "pogaduszkach" ponieważ gadają tylko o festiwalach xD Ale nikt nic nie mówił że na prawdę ma byc zmiana nazwy xd

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:44.