TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   Sims 3 Seasons- przedpremierowe dyskusje. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=63785)

JuliaM 05.08.2012 11:52

Odp: Sims 3 Seasons- przedpremierowe dyskusje.

Strasznie się jaram tym dodatkiem! Do dwójki 4PR były moim ulubionym, zaraz po wakacjach, więc strasznie się cieszę! :) Zapowiedź wygląda epicko.

Co do dodatków, to wydaje mi się, że w 2013 wyjdą jeszcze 2, w 2014 jakieś akcesoria i gdzieś w połowie roku dostaniemy The Sims 4. Między drugą, a trzecią częścią było 5 lat przerwy, teraz też by tak było.

miłośniczka zwierząt 05.08.2012 11:55

no cóż sądzę że w the sims 3 się skończy gdzieś tak, w 2013 roku.
No ten dodatek będzie lepszy niż jego poprzednik z poprzedniej wersji ;) nie będzie szklarni ale zima będzie można przechowywać roślinki w doniczkach w domu które dojdą w NZTŚ . Ale też Rośliny będą Hibernować ;).

Juhas 05.08.2012 12:04

A ja jestem ciekawy czy doniczki z roślinami z trybu zakupów będą się zmieniać zimą, bo zawsze mam ich pełno na tarasie, a nie chcem mieć zimą żywotnych roślin na dworzu :P Szkoda też że nie można się kąpać w domu w akwenach wodnych, fajnie by było :)

tallje 05.08.2012 12:24

Świetny dodatek, tak długo wszyscy na niego czekali. No i właściwie poczekają jeszcze trochę, bo pojawi się dopiero pod koniec roku, tak? Strasznie się cieszę, pogoda w dwójce była trochę mało dopracowana, ale i tak ją kochałam, a co dopiero w trójce! Mam tylko nadzieję, że nie będzie żadnych wielkich błędów, bo te małe jeszcze przeżyje : p
Jedne zmartwienie to takie, że albo muszę mieć nowego laptopa do końca roku, albo tego z wyczyszczonym dyskiem, bo bez tego nawet nie mam po co kupować Seasons :c

anie_1981 05.08.2012 12:30

Będzie jednak jedno "ale"... Niektóre domy trzeba będzie przerobić. Nie wszyscy oczywiście budują domy moją techniką na "aby było", ale ja niektóre swoje będę musiała przebudować. Chodzi utaj o sytuację, gdy są schody do piwnicy z dworu, albo gdy można wyjść schodami na dach, bezpośrednio z domu. Jest dziura, przez którą deszcz i śnieg mogą wpadać do środka...

miłośniczka zwierząt 05.08.2012 12:51

No cóż ja tego problemu mieć nie będę bo zagram ze wszystkimi dodatkami dopiero w grudniu także kupie jakimś tani domek moim simom a po jakimś czasie go przebuduje. Ja nie mam innego wyboru jak kupić sobie laptopa w grudniu ;) . Co prawda ten dodatek ja i pozostałe których mi brakuje kupie przed zakupem laptopa ;). Ja jak zacznę grac to ustawię sobie najpierw wiosnę potem lato , jesień i zimę . I ustawię je tak, może na 28 dni bo na tyle dni będzie można ustawiać pory roku ;) od 3 dni do 28 dni ;).

anie_1981 05.08.2012 12:59

Trzeba to jakoś z głową ustalić, bo przecież pora roku nie może trwać całe dzieciństwo Sima :P Ja mam ustawiony wiek Simów na 90 dni, czyli tak powiedzmy 5 dni pora roku, to chyba będzie OK.

miłośniczka zwierząt 05.08.2012 13:04

ja tam zawsze ustawiam na Epickie życie i ustawiam długości poszczególnych grup wiekowych. Więc sobie tak, ustawię żeby po 28 dniach w każdej porze dopiero simy zmieniły grupy wiekowe.

tallje 05.08.2012 13:42

hm, ja mam ustawione na 150 dni, chociaż praktycznie co chwilę to zmieniam, bo albo jest za mało, albo za dużo. I tak dostosowuje długość życia indywidualnie do każdej rodziny, ale myślę, że kiedy jedna pora roku będzie trwała 6-8 dni to starczy, chociaż niemowlak urodzony wiosną lata się nie doczeka...: P

miłośniczka zwierząt 05.08.2012 13:46

zobaczę jeszcze ile wytrzymam z jedną pora roku ale myślę że może jednak ustawie sobie na 7 dni i zobaczę czy tyle mi wystarczy a jak nie to zwiększę żeby wiosna była simowy miesiąc

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:38.