![]() |
Odp: Historia kedziorka
Ooo, wreszcie nowa część, jak fajnie :) Kirito naprawdę jest słodki <3 I ten jego uśmiech na bonusowym zdjęciu...
Hildegarda i Elryk zadbali o młodych :D Dobrze, że kupili im dom... może niedługo rodzinka się powiększy? Z jeszcze jednym dzieckiem codziennie działoby się coś ciekawego. Naprawdę, bardzo fajny odcinek wyszedł :) Czekam na next |
Hildegarda(chyba dobrze napisałam) rozwala system. Niby taka surowa, a tu proszę! Podgląda sąsiadów :)
Chcę zobaczy jak mały wygląda, więc odcinek ma być szybko! I chcę zobaczyć też nowy dom! |
Wreszcie odcinek.
Kayoko jest zaj**ista o, o Hilgerda o.O Hilgerda o.O :D O.o Odcinek fajny i chcę dorosłego Krito (dobrze napisałem?) i jego rodzeństwo :D Czekam na next |
A ja chcę zobaczyć jak najszybciej rodzeństwo Kirito :p no skoro dzieciak tak sobie zażyczył na urodziny, a dziecku się nie odmawia :D
Liczę, że godnie przywitają nowe cztery kąty, no i że coś z tego wyniknie :p A dziadkowie jak zwykle super! I nawet takiej Wielce Szanownej Matce potrafi zmięknąć serce :) i nawet w zielonym jej teraz do twarzy :D czekam na wieści z nowej hacjendy :D |
nie no myslalam ze pokazesz ten domek i szkolnego Kirito :) ale nas trzymasz w niepewnosci
Odcinek swietny jak zawsze, tak ciotka Zuzanna lubi je tylko jesienia ha ha ha to mnie rozwalilo i to zdjecie jak sie leciutko zaczerwienili smialam sie na glos Babcia jak sie bardzo opiekuje wnuczkiem, az milo popatrzec To wreszcie na jakim imieniu stanelo? Mścislaw czy Serafin? Rodzice bardzo hojni, kupili im domek ho ho ladnie z ich strony, ja tez mam nadzieje ze rodzinka sie powiekszy w tym nowym domku jak sie wyprowadza to Hilda bedzie mogla do woli podgladac sasiadow, ha ha ha ma te swoje male slabosci Jeszcze jedno pytanie maly jest jakims czarownikiem po rodzicach czy czyms takim? Czekam na next, ale daj szybko bo sie obrażę :D |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dziękuję Wam za komentarze, nie spodziewałam się takiego odzewu :) Następny odcinek postaram się wrzucić jak najszybciej. |
Cytat:
Haha, uśmiałam się do łez! Hildegarda i jej inteligencja rządzą! ;) Kyoko jest prześliczna. c: |
Kyoko jest cudowna! :D
Dolar jest prześliczny! :D Hildegarda jest najlepsza! :D Nic dodać, nic ująć. ;) Od dzisiaj będę stałą czytelniczką tej historii. :) |
Hahaha, jak zwykle jesteś świetna! Odcinek super!
Padłam jak przevzytała imionaktorychsiewstydze.sim :D I te 'lekkie' rumience :D Jesteś genialna! Chcę jeszcze!;) |
Super, trafiłam na tą historię dziś i nigdzie się nie ruszam! :D Masz świetne pomysły!
Czekam na kolejny odcinek! :P |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:11. |