TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Cztery Żywioły (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=329)
-   -   Cztery żywioły 2012 - Zadanie trzecie - głosowanie (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=64702)

Meryam 30.01.2013 15:12

Odp: Zadanie trzecie - głosowanie

Cytat:

Napisał Słodki Pan Ciastek (Post 1647254)
Nie wiem czemu może mi wytłumaczysz?

Bo po pierwsze, to nie jest tylko i wyłącznie sprawa Rudej, to jest sprawa WSZYSTKICH. Ja osobiście czuję się oszukana, mimo, że nawet nie brałam udziału w 4Ż. Głosowałam na Wodę, bo ich praca mi się najbardziej podobała, a nie dlatego, że ktoś mnie namówił, jak twierdzi część Powietrza.
Po drugie, prywatna wiadomość? Serio? Kenny niedawno twierdził, że to było zafałszowane, potem się przyznał twierdząc, że to była "prywatna wiadomość", a nie publiczny post.
Więc ja twojego posta traktuję jako jeden wielki żart.

Cytat:

Napisał Altair (Post 1647359)
Hola, hola ;) To jeszcze nie koniec, przynajmniej nie na razie.

Mały Screen pewnej drużyny.. Kilka osób dostało takie coś.
http://i.imgur.com/je5Qe9g.png
Oraz wieczorkiem prawdopodobnie wpadnie jeszcze jeszcze jeden Screen, który przedstawia winę szanownego Creatora -.-

A ty weź się dziecko drogie ogarnij trochę. Nie było napisane, która praca to praca Ziemi, w poprzedniej edycji sama pisałam do niektórych osób takie wiadomości typu "Głosuj na Wodę, jesteśmy najlepsi!" bez podawania numeru pracy i dla żartu. Bez przesadyzmu.
A prośba o GG była PO wiadomości i wcale nie znaczy, że na GG był numer pracy, bo serio, jakby nie można było zapytać o numer gadu. Jak to napisał Kenny:
Cytat:

Napisał Kenny McCormick (Post 1647380)
reszte można se domówić

WSZYSTKO można sobie dopowiedzieć.

Cytat:

Napisał Kenny McCormick (Post 1647397)
To forum to taka mała szpołecznośc. obowiązkiem nas wszystkich jest sugerowanie władzą co mają robić alby wszystkim bylo lepiej.

A to juz jest kompletna bzdura. Sugerowanie władzy co mają robić lepiej należy po pierwsze do zadań administratora, który nie raczy łaskawie przywlec dupy na swoje forum, a po drugie jest to zadanie Regulaminu, którego mają przestrzegać wszyscy, łącznie z administracją forum.

Cytat:

Napisał rudzielec (Post 1647364)
No każdy ucierpiał a wszyscy i tak po mnie jedziecie. Tak jakbym ja była ta feee a wy najbardziej pokrzywdzeni.

BO ROBISZ Z SIEBIE OFIARĘ. Jakbyś to ty ucierpiała najbardziej, "ojej, przez to wszystko muszę zrezygnować, ratuję swój honor, nie będę nikogo przepraszać, bo to mnie najbardziej skrzywdzono" - ja tak widzę twoje wypowiedzi. I na dodatek zamiast bronić własnej drużyny, to oczerniasz Wodę, która ma z tą sprawą tylko wspólnego co świnia z gwiazdami.

I Powietrze może tak wreszcie zbierze dupę w troki i potwierdzi, ze oszukali, albo zaprzeczy PRZEDSTAWIAJĄC DOWODY.

Czuję się, jakbym rozmawiała za bandą 8-latków. Po pierwsze, ta kłótnia nie wniesie nic, poza sztywną atmosferą na forum. Po drugie, może zamiast się kłócić, przedstawicie jakieś dowody? Po trzecie, obwinianie Gingersa i tak wam nic nie da, bo koniec końców, zaczęło się od Powietrza. Odwracanie kota ogonem nigdy nikomu nie wyszło na dobre.
I na koniec, może byście tak w końcu do cholery zamknęli ten temat?

Nie cytujemy z obrazkami ;)

Kicaj 30.01.2013 15:15

Cytat:

Napisał Kenny McCormick (Post 1647397)
To forum to taka mała szpołecznośc. obowiązkiem nas wszystkich jest sugerowanie władzą co mają robić alby wszystkim bylo lepiej.

Jako politolog stwierdzam, iż Twój argument jest inwalidą;)

Vanitas 30.01.2013 15:15

Altair:

Cytat:

1. Każdy użytkownik, który nie będzie się stosował do regulaminu i zaleceń administratorów/moderatorów poniesie odpowiednie konsekwencje, dalej zwane karą. Stopień kary będzie zależny od administratora/moderatora, który podejmie się jej nałożenia. Przeczytaj punkt piąty w zasadach ogólnych.
Dziekuje za uwage. Wlasciwie to juz powinienes miec bana za obrazenie wczoraj mnie i calej wody. A tak w ogole to twoj warn nie jest tematem tej dyskusji.
Niby są? Nie bądź śmieszny.

Myrtek 30.01.2013 15:21

Ja czekam na odpowiedź Kenny'ego, chyba, że sprytni jej uniknie, jak przeczuwam.
Czemu z Bjork?
Ona i Gin pełnią tę sama fukncję, zresztą ona bywa rzadko na forum. ;)

rudzielec 30.01.2013 15:27

Jezu ludzie... a idźcie wy w cholere bo robicie się śmieszni :)
Nie dość, że nie umiecie czytać ze zrozumieniem, to jeszcze wypisujecie jakieś pierdoły.
Leje już na to wszystko, bo mam serdecznie dość, róbcie sobie co chcecie, piszcie co chcecie, pozabijajcie się nawet I DONT CARE.

Stephenowa 30.01.2013 15:29

Cytat:

Napisał Altair (Post 1647425)
Myrtku... Kochany myrtku. NIE WSZYSTKO MUSISZ WIEDZIEĆ, już? Ważne, że Bjork wie..

Daruj sobie taki protekcjonalny ton, bo na prawdę nie wiem, czy płakać czy się śmiać.

Myrtek 30.01.2013 15:33

Hahaha... Altair, oszczędź sobie, bo przez to nikt nie zacznie Cię traktować poważnie.

Nie wszystko muszę wiedzieć? Gdyby to nie byłoby nic złego, to myślę, że nie mielibyście nic przeciwko ujawnieniu. Ale ups... ;)
To samo mogłaqbym powiedzieć, że nie wsyzstko musicie wiedzieć, tj. ujawnienie głosów. W sumie wyszłoby na to samo.

Libby 30.01.2013 15:43

Nie będę komentować całej tej sytuacji. Widzę jednak, że muszę powtórzyć coś kolejny już raz... :/
http://3.bp.blogspot.com/-xSy096CUWa...00/kartony.jpg
To powyżej to są KARTONY. Te, które zabiły Hankę M. Jeśli ktoś nie potrafi czytać ze zrozumieniem, to radzę wrócić do podstawówki.

Kędziorek 30.01.2013 15:43

Tak mnie tylko zastanawia, co wam to wszystko da? Powietrze, nie przepraszajcie, nie obwiniajcie, tylko udowodnijcie, że to nie wy.. Chociaż szczerze mówiąc wiem, że o wiele łatwiej udowodnić czyjąś winę niż niewinność. A bez dowodów nie ma co rzucać oskarżeń na innych..

Kłócicie się od wczoraj, a jedyne co zyskaliście to podły nastrój. Wiem, że każda grupa nieźle się namęczyła nad tymi pracami i jestem pod wielkim wrażeniem, naprawdę, ale wzajemne oskarżanie raczej do niczego nie doprowadzi.. Najgorzej, że wciągacie w to innych użytkowników. Wielu z nich głosowało jak im się podobało, a wy teraz chcecie wszystko upublicznić i zaraz może będą wysyłane pytania w stylu „Czemu na nich głosowałeś? Namawiali cię do tego?” Wybaczcie, ale to jest chore.. Mój głos doprowadził raz do wyrównania wyników i co? To znaczy, że jestem w jakiejś wyimaginowanej zmowie?

Najlepiej by było gdyby wyniki każdej konkurencji były ukryte do czasu zakończenia sondy (tu się zgadzam z Viperą), wtedy nie byłoby szans, żeby ktoś specjalnie przebijał głosy i obyłoby się bez takich sytuacji.
Niepotrzebnie podgrzewacie atmosferę, mówię to do wszystkich, no, do większości w każdym razie.. Zamiast zakończyć sprawę z godnością, wałkujecie to, jak gdyby to coś dało.
Zgadzam się z enobarią, że dobrze by było zamknąć ten temat, bo niczego nie wnosi, a teraz jest tylko miejscem kłótni, która, powiedzmy sobie szczerze, kompletnie nic nie znaczy.

Lexi 30.01.2013 15:51

Tak czytam o co poszło i powiem wam, że jedyne co mogę zrobić to wziąć tego jetpack'a odlecieć z tabliczką "Nothing to do here". Dowody są, ja adminom radze się z tym nie pie*****ć i postawić sprawę krótko bo z niektórymi tak trzeba bo zaraz mają do dodania swoje 5 groszy. Nie wiem jak to było i nie moja w tym głowa. Nikogo tutaj nie będę oczerniała tylko proszę o jedno. Nie piszcie nic więcej tutaj, bo takie najeżdżanie na siebie nie ma sensu. Przyznam się, że ja na nikogo nie głosowałam przez 3 zadania, bo uznałam, że nie chce mi się. Sprawdzić można. Z tego co wiem woda nie oszukiwała, a wręcz powiem, że mieliśmy burzliwą dyskusję, która praca ma iśc na konkurs. Moja czy Gina. Ogólnie jako moderator powiem, że powinny się posypać warny za to, że wszyscy offtopują bo ten temat dotyczy głosowania, a nie najeżdżania na siebie więc radzę uważać, to tyle ode mnie.

PEACE!

@Edit: Popieram kędziorka, ludzie przeczytajcie to co napisała, bo to jedna z nielicznych mądrych wypowiedzi w tym temacie. Co do glosowania to powinna być ukryta sonda to co wcześniej było powiedziane, lub głosowanie przez pw do admina, który nie organizuje 4Ż i nie jest w to zaangażowany.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:14.