![]() |
Odp: The Sims 3: Into the Future Oficjalnie ostatni dodatek, już na jesień
Zauważyłam ciekawe gadżety na tym filmiku z gameplayem producentów (czas: 3:39). Co to może być? Moim zdaniem to tylko ozdoby które trochę się tam poruszają, ale nic poza tym. Tak czy siak świetne. Każdy dzieciak będzie miał coś takiego na biurku, genialne! :P
http://i.imgur.com/Vd25csh.jpg |
To są chochliki. Jest ich 10, po zdobyciu wszystkich sim dostaje 11. To holograficzne zwierzątka, które trzeba karmić i opiekować się nimi :)
|
Re: The Sims 3: Into the Future Oficjalnie ostatni dodatek, już na jesień
Oiiiii *u* Jakie słooooodziutkie ^^
|
O, fajny pomysł z tymi chochlikami. Jak ktoś w rodzinie nie ma miejsca na zwierzątko, to może sobie coś takiego sprawić :)
|
No właśnie, czy w przyszłościowym miasteczku można mieć koty, psy itd. Jeżeliby nie, to byłby jedyny minus ode mnie dla tego dodatku. Jak mógłbym nie zabrać tam swoich kociaków?! :(
|
Wyczytałam na jakiejś stronie (ale już nie pamiętam na jakiej), że nie można będzie zabierać ze sobą zwierząt do Oasis Landing. Będą musiały zostać w domu... :'(
|
Hmmm... A jeśli tak, to ciekawe czy po zamieszkaniu tam na stałe da się mieć zwierzaki...
|
Aż miło, że to ostatni dodatek, bo gra stała się już tak przelukrowana, że granie stało się straszną nudą.
|
A do swojego profilu można dodać SwP jako swój ulubiony dodatek! Można też wybrać, że dodatek się ma, ale to by było dziwne, bo do premiery został jeszcze ponad miesiąc :P
|
Tą wypowiedź kieruję do tych sceptycznie nastawionych na początku tematu. Ten dodatek dodaje wiele rzeczy , któe mogłyby być na początku takie jak wchodzenie do króliczych nór, szklana podłoga i to co mnie najbardziej w tym wszystkim podoba plumboty. Ale muszę przyznać wam rację że przy strojach i fryzurach to się nie popisali za bardzo.
|
| Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:23. |