TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 4: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=481)
-   -   The Sims 4 - problemy z grą (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=67260)

anie_1981 15.09.2014 22:12

Odp: The Sims 4 - problemy z grą

Bo gra powinna wyjść za pół roku, może wtedy byłaby dopracowana. EA kontynuuje swoją politykę wydawania niedopracowanych gier i łatania ich po premierze, częstymi aktualizacjami... Do TS4 wyszły już 3 łatki, a gra jest przecież młoda...

nestea1991 15.09.2014 23:16

Mam problem, moja Simka urodziła dziecko, jest już w wieku szkolnym. Pisze u niego że matka to siostra, a u niej, że on to jej brat. Simka ma jeszcze niemowlaka, więc pisze u dzieciaka, że brat to niby siostrzeniec jest.
Trochę to irytuje,ale żyć można z tym.

AMSTA 16.09.2014 08:38

Cytat:

Bo gra powinna wyjść za pół roku, może wtedy byłaby dopracowana. EA kontynuuje swoją politykę wydawania niedopracowanych gier i łatania ich po premierze, częstymi aktualizacjami... Do TS4 wyszły już 3 łatki, a gra jest przecież młoda...
święta prawda... Battlefield 4 - dokładnie to samo. Wypuścili coś co nie powinno trafić na rynek. Zaczęli wypuszczać patche i skończyli na poprawie netcode'a a i tak w dalszym ciągu wielkiej poprawy nie widać... Znając serię TS będzie milion patchy i z każdym dodatkiem coś tam delikatnie poprawią...ale nie spodziewajmy się, że pozbędziemy się bugów...

jatomamx3 16.09.2014 12:03

właśnie pierwszy raz wywaliło mnie z gry... "program the sims 4 przestał działać" nie wiem czy to wina kompa chociaż spełniam wszystkie wymagania... czy też jakiegoś błędu gry.

anita1989 16.09.2014 18:57

Cały czas mnie wywala z gry. Program przestał działać i tyle. Ale ja nie o tym. Mam problem z karierą. Tzn. simka wybrała karierę tajnego agenta. Po którymś tam awansie aby dostać kolejny miała "zbadać 3 simów", po najechaniu na "zadanie" wyświetliło się, że może to zrobić poprzez komputer. Niby może, ale takiego polecenia nie ma. Awansu wyżej nie dostanie, bo nie wypełniłam tego etapu a wypełnić nie mogę, bo nie ma takiego polecenia ;) Ktoś miał podobnie?

Mamełe 16.09.2014 22:19

Mnie tylko raz się gra zawiesiła, jak koleżanka napisała mi wiadomość na facebook'u :hmm:

Sweet rabbit 17.09.2014 16:12

Współczuję wam z powodu tych błędów. Ja mam laptopa z Windows 7, wszystkie ustawienia w simsach na max i działają bez zarzutu(poza drobnymi, śmiesznymi błędnami, np. sims potrafi przejść przez kawałek kanapy :D)... Na razie bez zarzutu :D

Lubie 17.09.2014 16:53

Cytat:

Napisał krewetka (Post 1832100)
od pewnego czasu, za kazdym razem minimalizuje gre, po przywroceniu jej na ekran znika mi obraz i pojawia sie tylko białe tło. kursor jest, gra idzie dalej, ale nic nie moge robic, bo nie widze gry. ma ktos jakies pomysly, dlaczego to sie tak robi?

ktoś coś ? :(

Sweet rabbit 17.09.2014 17:27

krewetka a grasz na pełnym ekranie czy w oknie?

Lubie 17.09.2014 17:40

pełnym ekranie, ale jak zmieniam na okno w ustawieniach, to też mi znika, muszę wtedy wyłączyć grę i opcje się nie zapisują.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:41.