TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Forumowa Mafia (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=441)
-   -   Forumowa Mafia V (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=68030)

Cytryśnia 04.03.2015 15:12

Odp: Forumowa Mafia V

a co sądzicie o cheebie? Ani razu się nie odezwała.

alpherainn 04.03.2015 15:13

w sumie Mery może być faktycznie w mafii, bo po pierwsze dziś se nie odezwała, gdy rozmawialiśmy o typach, ale pewnie z powodu, że jej nie było. a poza tym - popatrzmy na jej posty w tym temacie, jakieś specyficzne mi się wydają, ale to też dupowy argument.
ale ja to głosue na LP23, Mery będzie w kolejce raczej xDD

Malfurion 04.03.2015 15:13

Hmm, nie wiem czemu, ale nie sadze by Lepki byl w mafii. Co do Charionette, to mam mieszane odczucia. Korci mnie Mery, ale no tez bedzie taki nie pewny glos z mojej strony.

Co myslicie o cheebie? W ogole sie chyba jeszcze nie odzywala, a na forum widzialem, ze postuje.

@piesel, no wlasnie. teraz zerknalem na liste osob bioracych udzial i zwrocilem uwage wlasnie na chebbe, hmm...

Hebe 04.03.2015 15:14

Ja się zastanawiam nad:
- alpherem - kula nie kłamie!,
- Mery - co prawda coś tam pisała, ale nie było to nic konkretnego, może chce odwrócić uwagę od dyskusji?,
- Piesełem - jak wyżej. Obserwowałam poprzednią edycję i zachowywała się podobnie, a była w mafii.

Pink Panther 04.03.2015 15:15

Cytat:

Napisał Rainbow Potato (Post 1850864)
a tak w ogóle to niech każdy [KAŻDY] napisze na kogo głosuje, do 3 propozycji. bedzie potem łatwiej sprawdzić kto kogo broni, a w miare upływu czasu zobaczyć kogo mafia eliminuje z racji dobrego tropu.

Dobry pomysł imo.

Więc moje propozycje: Ziemniak, Lepki, Meryam.

e: +cheeba, faktycznie, nic nie stracimy, może trafimy.

alpherainn 04.03.2015 15:15

można zagłosowąc na cheebę, jest w mafii - ustrzelimy mafiosa. jęsli nie jest- nic nie stracimy, bo nie pisze i nie wysuwa teorii, soł.

LepkiePaluszki23 04.03.2015 15:16

Może jest Cattani'm?

Pink Panther 04.03.2015 15:18

Cytat:

Napisał LepkiePaluszki23 (Post 1850877)
Może jest Cattani'm?

Nie ryzykowałaby nic nie pisząc imo.

alpherainn 04.03.2015 15:18

Hebe, to prawda, Mery pisała, ale tak jak wspomniałem w specyficzny sposób - może faktycznie chce odrzucić od siebie podejrzenia nie pisząc nic, kiedy o niej wspominamy? o ile przeglada temat...

Cytryśnia 04.03.2015 15:21

głos na cheebę byłby bezpieczny. Nic byśmy nie stracili w sumie. Mery... no nie wiem, chcoaiz ona pasowałaby na mafię, ale tak bez żadnego powodu, po prostu xd

Cytat:

Napisał Hebe (Post 1850874)
- Piesełem - jak wyżej. Obserwowałam poprzednią edycję i zachowywana się podobnie, a była w mafii.

Bo gdy jest się w mafii, trzeba diametralnie zmienić zachowanie, aby nie być zdemaskowanym :D logiczne!

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:31.