![]() |
Odp: Forumowa Mafia V
a co sądzicie o cheebie? Ani razu się nie odezwała.
|
w sumie Mery może być faktycznie w mafii, bo po pierwsze dziś se nie odezwała, gdy rozmawialiśmy o typach, ale pewnie z powodu, że jej nie było. a poza tym - popatrzmy na jej posty w tym temacie, jakieś specyficzne mi się wydają, ale to też dupowy argument.
ale ja to głosue na LP23, Mery będzie w kolejce raczej xDD |
Hmm, nie wiem czemu, ale nie sadze by Lepki byl w mafii. Co do Charionette, to mam mieszane odczucia. Korci mnie Mery, ale no tez bedzie taki nie pewny glos z mojej strony.
Co myslicie o cheebie? W ogole sie chyba jeszcze nie odzywala, a na forum widzialem, ze postuje. @piesel, no wlasnie. teraz zerknalem na liste osob bioracych udzial i zwrocilem uwage wlasnie na chebbe, hmm... |
Ja się zastanawiam nad:
- alpherem - kula nie kłamie!, - Mery - co prawda coś tam pisała, ale nie było to nic konkretnego, może chce odwrócić uwagę od dyskusji?, - Piesełem - jak wyżej. Obserwowałam poprzednią edycję i zachowywała się podobnie, a była w mafii. |
Cytat:
Więc moje propozycje: Ziemniak, Lepki, Meryam. e: +cheeba, faktycznie, nic nie stracimy, może trafimy. |
można zagłosowąc na cheebę, jest w mafii - ustrzelimy mafiosa. jęsli nie jest- nic nie stracimy, bo nie pisze i nie wysuwa teorii, soł.
|
Może jest Cattani'm?
|
Cytat:
|
Hebe, to prawda, Mery pisała, ale tak jak wspomniałem w specyficzny sposób - może faktycznie chce odrzucić od siebie podejrzenia nie pisząc nic, kiedy o niej wspominamy? o ile przeglada temat...
|
głos na cheebę byłby bezpieczny. Nic byśmy nie stracili w sumie. Mery... no nie wiem, chcoaiz ona pasowałaby na mafię, ale tak bez żadnego powodu, po prostu xd
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:31. |