TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Mroczny Kosiarz (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=9875)

dj-kano 09.12.2006 16:22

Cytat:

Napisał Doris
Ale to nie to samo co z prawdziwym KOSIARZEM.
Ja tez kiedyś kilka razy strarałam się,aby mojego sima porwali OBCY,ale kiedy bardzo chciałam nie było najmiejszej szansy,a kiedyś innym simem popatrzyłam ze znudzenia w gwiazdy i przylecieli.Nie wiem jak to działa,ale to jest tak samo jak kiedy sie jakiejś rzeczy potrzebuje nie ma jej a kiedy jest niepotrzebna pojawia się ni stąd ni skąd.

xP xP wiesz co użyj tego kodu boolProp testingCheatsEnabled true kliknij shiftem na teleskop i Bug the Alien (czy jakoś :O ) i cie porwa kosmici :D ale z mrocznym kosiarzem to rozwiązałem :D o tóż: trzeba zbawić kosiarza ( z kodem boolProp testingCheatsEnabled true) i kliknac pros o zycie ukochanej osoby a potem jego shiftem i nie pamietam co... chyba to zeby umarł i UMRZE mroczny kosiarz :D mi się udalo

Nie długo moje pierwsze FS!!!!

kagosia 17.03.2007 21:08

Może tej Oliwce Widmo dodali to wspomnienie za pomocą SimPe?? xP

Alatáriël 18.03.2007 09:47

Kagosia, twórcy gry mieli tyle możliwości, że nie musieli używać SimPe. A czy jest jakiś sposób na wciągnięcie Kosiarza do rodzinki, ale tak, żeby nie zniknął?

karolcia92 18.03.2007 10:04

Cytat:

Kagosia, twórcy gry mieli tyle możliwości, że nie musieli używać SimPe. A czy jest jakiś sposób na wciągnięcie Kosiarza do rodzinki, ale tak, żeby nie zniknął?
Ja kiedyś chciałam ,,make selectable'', ale nie było tej opcji :|

Nikki Vaugier 18.03.2007 11:54

To jest proste...

No właśnie:
1.Ściągasz z neta ubranie mrocznego kosiarza i akcesoria typu kosa itp.
2. Tworzysz rodzinę o nazwisku jakimś tam xD i nazywasz dorosłego którego potem przebierasz w szaty mrocznego kosiarza nazywasz mroczny kosiarz...
3. potem już normalnie, zakochujesz się itd.

Caesum 18.03.2007 11:57

Jest prościej!

1. Wpisz kod "boolprop testingcheatenabled true" <- moze być inny, nie pamiętam dokładnie

2. Wejdź do trybu tworzenia rodziny

3. W miejscu wpisywania imienia wciśnij z shift'em "N"

4. Rób mroczną kosiarkę ^^

Alatáriël 18.03.2007 12:29

Chodzi mi o "prawdziwego" mrocznego kosiarza...

Caesum 18.03.2007 13:06

SIMPE

Rób wszystko jak u Belli Ćwir tylko że zamiast jej to szukaj Mrocznyego Kosiarza, ustaw go do jakiejś rodziny i za pomocą nagrobka go "wrzuć do rodziny"

:)

_czarna_mamba_ 18.03.2007 15:41

ja muszę wam cos opowiedzieć.

wczoraj odeszły moje wspaniałe simki (*).Oczywiście przybył Kosiarz.I ja patrzę a on stoi,śpiewa,gada i potem dopiero odbiera simkom życie.To potrwało około simowej godziny zanim sobie poszedł.Ale kiedy klikałam na niego to miałam tylko opcję ''POŻUO''(z pewnością rozszyfrujecie ;)) Kosiarz kiedy miał odejść to tak smutno westchnął i pokiwał mi do okna...Ach,jakie to było sweet xD

Vegeta 14.06.2007 16:31

To Moze Byc Mozliwe Chyba Widzialam Na Jakiejs Stronce Takie Zdjecie...

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:17.