![]() |
ja smoka miałam w kolorze żółtym i czerwonym; ten drugi cały czas podpalał i wszystko, a żółty nie, a prynajmniej nie tak często :) :P:D
|
Ja tez raz mialam smoka i caly czas mi cos podpalal, wiec zamknelam go w pokoju bez drzwi :P Ale podpalil swoj koszyk i caly ,,pokoik" zacząl sie palic z nim w srodku. Myslalam ze se nie poradzi, ale nic mu cale szczescie nie bylo :)
|
Cytat:
|
Mi niestety nie udało sie ,,wychodowac" smoka o innym kolorze, bo jak moj Sim wrócił z Abrakadabrowa z małym jajkiem, to był tak zmeczony, że od razu poszedł spac :) I nie było nikogo kto mógłby sie zając malutkim smoczusiem :D I czas se leciał i lecial, az wyklul się czerwony :)
|
Jedzenie
A co kto(czyli smoki) je ?
|
Cytat:
|
Rany! Pierwszy raz coś takiego widziałam, ale może to już jest oczywiste a ja wychodze na głupka :D Otóż gdy miałam 2 smoki naraz jeden podszedł do drugiego i nad ich głowami pokazały sie takie plusiki kontaktów jak mają simy, a pochwili zaczeły skakac jak króliki i sie gonić :P Śmiesznie to wyglądało :)
|
123
ja mam kilka pytan:
1. czy sa zielone smoki (please screen) 2. czy smuki dorastaja 3. do czego sluzy niebieski dywan z livin up net? |
Cytat:
1.nie, ten na okładce to nie jest prawdziwy :) 2.nie.to znaczy podobno gdzieś w necie jest łatka na to, ale nie wiem gdzie i czy naprawdę. 3.eee...który dywan?podaj link z nim...albo powiedz, jak dotzreć do tego na livin necie. (nowiesz, który to dzial itp.) |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:53. |