TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   TheSims.pl - archiwum (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=176)
-   -   Co chcielibyście zmienić? (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=38275)

Pink Panther 22.07.2012 12:34

Odp: Co chcielibyście zmienić?

Czyli pushek go usunął?

Liv 22.07.2012 13:21

Pushek od kilku lat nie jest właścicielem strony...
Ale tak, usunął go właściciel.

kalafjor 22.07.2012 14:07

Pomyślałem teraz, że możnaby kilka "praktycznych" poradników przenieść jakoś do góry strony, żeby były lepiej widoczne...
Np. o inSIMenatorze, korzystania ze stypendiów po studiach, wynajmowaniu umeblowanych mieszkań, stawaniu się simoroślą, wszystkich kodach, graniu w okienku...
Są one moim zdaniem o wiele bardziej pomocne niż większość, a giną w czeluściach strony.
Niby taki mały zabieg, a może ułatwić niektórym szukanie oraz jeśli jakiś nowicjusz wejdzie do poradników napotka na samym początku ciekawostki, które może ułatwią mu grę. :)

Caesum 22.07.2012 17:25

Cytat:

Napisał Liv (Post 1554433)
Pushek od kilku lat nie jest właścicielem strony...
Ale tak, usunął go właściciel.

Właściwie kto teraz jest właścicielem strony, shooters? I co się stało w takim razie z uno?

Vanitas 22.07.2012 18:11

Pushek sprzedał forum i stronę Unowi w 2007 roku a Uno sprzedał wszystko shooterswoi bodajże w 2009. Od tamtej pory shooters wszystkim zarządza i z nieznanego mi powodu strona została usunięta (2011). Bez zgody właściciela nie jesteśmy w stanie jej reaktywować. Postaramy się skontaktować z właścicielem, jednak nic nie obiecujemy.

Pink Panther 26.07.2012 09:31

Prośba do Administracji - usuniecie kropkę na końcu nazwy kategorii "Zdjęcia z gry"? Bo tylko ona ma, reszta jest bezkropkowa.
Tak, jestem drobiazgowy :D

e: Jezu, jak mnie to denerwuje... Nie dałoby radę usunąć tego limitu podczas pisania postów? :/

Psychosis 27.07.2012 12:22

Może w dziale fotostory, założyć by "poddział" - zakończone produkcje, czy coś w tym stylu, aby zebrać fs które nie będą kontynuowane? myślę że przyjemniej byłoby czytać takie fs gdyby było wiadomo że nic sie nie pojawi i już np. skonczyliśmy fs.. ; )

Mroczny Pan Skromności 27.07.2012 13:17

W takim wypadku trzeba by się było jeszcze zorientować, które FS są faktycznie zakończone, a które po prostu przerwane. To trochę dużo roboty, ale pomysł sam w sobie nie jest głupi :D

Liv 27.07.2012 13:28

Nie mogliście wpaść na ten pomysł jakiś rok wcześniej? Chętnie bym się tym zajęła ;<

No cóż, pomysł sam w sobie jest dobry - mam nadzieję, że osoby z uprawnieniami znajdą czas, żeby się tym zająć ;)
Od razu mówię, że wszystkie moje FS (A neverending dream, Powrót do przeszłości, Szansa, Marzenie jutra) są skończone :)

kalafjor 27.07.2012 13:34

Wystarczy zwyczajnie zagadać do autora. :>

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:02.