TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   The Sims 3 - Pokolenia - przedpremierowe dyskusje (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=59741)

miłośniczka zwierząt 12.05.2011 09:03

Odp: The Sims 3 - Pokolenia - przedpremierowe dyskusje

To owłosienie wygląda masakrycznie ja tam jak simka weźmie ślub z jakimś owłosionym za bardzo simem to,go wyśle na depilacje do spa. Bo podobno będzie można.

anie_1981 12.05.2011 09:14

No nie wiem, to te włosy będą rosły? Może to będzie na zasadzie, że jak stworzysz małpoluda, a potem chcesz go uczłowieczyć, to wysyłasz do SPA...

Analisse 12.05.2011 09:29

Owłosienie to naprawde tragedia, mogliby zamiast tego dać coś innego, obojętnie co, bo pewnie wszystko byłoby lepsze niż ta sierść.
Jest to jedyna rzecz jaka mi się nie podoba w tym dodatku.

No i w końcu radki będą... już nie moge się doczekać.

miłośniczka zwierząt 12.05.2011 09:42

tak wszystko było by lepsze niż to owłosienie.

Beatrice 12.05.2011 11:15

Poczekajcie aż dodatek wyjdzie ;p może da się te włosy samemu ładnie zrobić i dostosować ;)

Lady88 12.05.2011 11:37

Dzisiaj już 12 maja, także jeszcze 2 tyg z hakiem :D ja wiem, co się będzie działo, część osób będzie wrzucało screeny i opisywało swoje wrażenia a część będzie to czytać, bo wolą kupić jak przeczytają opinie czy warto :P ja kupie jak tylko pojawią się na półkach :P

Saheli019 12.05.2011 11:55

A ja poczekam na opinie,poslinie się do zdjęć innych i jeżeli uda mi się brata przekupić to też zdobęde Pokolenia. Mam rodzinkę w SV,która czeka na nowy dodatek:) Pewnie najpierw popatrze w edytorze co tam nowego jest dla simów,ale pewnie prócz owłosienia nie będzie wielu zmian w wyglądzie tylo ubrania i fryzury...No poczekamy,zobaczymy...

miłośniczka zwierząt 12.05.2011 12:46

no ja dodatek kupię ale dopiero w lipcu bo zawsze kupuje długo po premierze dodatki. Wtedy mam mniej błędów w grze.

Beatrice 12.05.2011 12:51

Błędy nie zależą od czasu kupienia gry, tylko od aktualizacji....
Jeśli o mnie chodzi to należę do drugiej grupy ;p poczekam na opinię xD i potem będą trochę tańsze... chociaż czekam z niecierpliwością, chyba jak na każdy nowy dodatek ;p

Lubie 12.05.2011 12:57

JA już zamawiam.. :P

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:06.