![]() |
Odp: Forumowa Mafia
Dzięki za głos. Naprawdę, każdy się liczy.
|
Ale czy jest ktos, kto nie chce zaglosowac na Everplastika, NIE CHCE I NIE ZAGLOSUJE CHOCBY NIE WIEM CO ?
|
poczekajcie. moze to głupie, ale zauważcie: ten kto się najbardziej angażuje w zabicie mafii przynajmniej dla mnie wydaje sie byc niewinny. po głosowaniach do niczego nie dojdziemy chyba, bo kazdy glosowal na podejrzanego i nic z tego nie wyszło. Lubie, roia, Nostradamus, Morgana, ja(?, przynajmniej caly czas mam rozkmine :P ), moze ktos mi umknął. a moze to przykrywka niektórych? zauwazylam tez, ze potencjalni mafiozi (czyli ta 4 ktora podejrzewamy) próbuje odwrócić uwagę od mafii i nakierowuje nas na inne osoby. przynajmniej ja tak mysle :d
edit: ja moge zaglosować na Everlastinga... tylko ofc boje sie ze bedzie pudło. ale skoro juz Morgana zaglosowala to chyba nie mamy wyjscia |
@Apo - no właśnie, jakby współpracowali. Ale w tym temacie się nie kontaktowali. A w sprawie mafii nie wolno się kontaktować poza tym tematem. Więc to mnie tylko utwierdza w podejrzeniach.
Edit : thx za głos. Potrzebna nam jeszcze tylko jedna osoba. Kto chce głosować na Everlastinga ? |
Apo ma racje, na poczatku myslalem, ze jesli chrupek byl mafiozem, mafiozem jest roia i Cherri, bo chcialy odwrocic uwage od niego Kennym... Ale ze nie jest :c
CZEKAJCIE, one wiedzialy, ze Kenny jest niewinny i probowaly nas na niego nakierowac. Ponaddo tez maczaly paluszki w smierci Chrupka (do ktorej w wielkiej mierze ja doprowadzilem, nie ukrywajac) @Nos, ale mafia moze sie kontaktowac poza tematem. :cc |
Czyli nie everplastik, tylko roia i Cherrie ? Pogubiłem się.
@lubie - wiem, że może i o to mi chodzi |
Nie wieeem :c sam tez sie pogubilem :c Everplastik, otempomyslimy. :c
|
Jestem za. Ko jeszcze jest za Everplastikiem ? Potrzebna nam jescze jedna osoba, która nam zaufa i zagłosuje na niego !
|
Ja głosuję na Everplastika :)
|
Dziękuję ! Wreszcie uda nam się go wyeliminować ! Hahahahahaa !!!!!!!!!
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:04. |