![]() |
Ja jeszcze nigdy nie słyszałam o zielonych smokach. Zawsze trafiał mi się tylko fioletowy, czerwony lub żółty. Najlepszy z nich był fioletowy. Czerwony mi wszystko palił. Ja nigdy nie miałam moich smoków czym karmić więc zjadały śmieci tylko. Smakołyków musiałam mnóstwo nakupować.
|
ja miałamkiedys w jedne rodzinie az 10 smoków z trzech rodzai, mowiem wam ale było super
|
Tak jak już napisałam wcześniej zdarzyło wam sie kiedyś, że smoki zaczely ze sobą ,,rozmawiać" i nad ich głowami pokazywały sie plusy? moje tak mialy, a potem jeszcze zaczeły sie gonić jak króliczki :) Słodkie! :D
|
Błagam niech mi ktoś powie jak zdobyć smoka!!!
|
Cytat:
|
Napisał ktoś napewno i to wiele razy :) I nie pozbawiajcie wyszukiwarki roboty, bo i tak już wzrasta bezrobocie w Polsce :P
|
/
Cytat:
|
Cytat:
|
I jestem
Jestem nowa i nie bardzo tu umiem sie odnalesc ale zagladam tu jakios czas i mi sie podoba! :)
A teraz do rzeczy: Co do smoków to ja miałam tyyyyyllleeee.... Żółty: Pritite Rózowy: Płomyk Fioletowy: Pochodnia Tylko nie miałam zielonego.... jak on sie nazywa? A i jeszcze am ktos jakieś fotki tych zielonych?? :O (z ciekawośći) |
Cytat:
Po drugie: Imię zalezy od koloru smoka, a ten różowy uznajemy na forum jako czerwony :) Nie mialam jeszcze zielonego smoka, ale podobno są takie smoki, chociaż niewiele osób na forum je miało. Kolor zależy zaś od tego ile się danym smokiem zajmujesz, np. jak cały czas ,,olewasz" smoka to jest czerwony ( najbardziej nieznośny, bo co chwilę coś podpala), jak bardzo o niego dbasz to fioletowy ( bardzo sympatyczny i ,,przytulasty" smok :) ) jak słucha dużo muzyki to jest żółty (spokojny smoczek, ale nie znam dokładnie jego charakteru), a co do zielonego smoka to nie mam ,,zielonego" pojecia :) Takimi to chyba się trzeba baaaaaaaaaardzo duzo opiekować, ale tego już nie jestem pewna :| |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:49. |