TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 1: Rozszerzenia (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=89)
-   -   Smoki - opinie i informacje (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=1807)

Polaris 04.05.2005 22:48

Ja jeszcze nigdy nie słyszałam o zielonych smokach. Zawsze trafiał mi się tylko fioletowy, czerwony lub żółty. Najlepszy z nich był fioletowy. Czerwony mi wszystko palił. Ja nigdy nie miałam moich smoków czym karmić więc zjadały śmieci tylko. Smakołyków musiałam mnóstwo nakupować.

samba 05.05.2005 07:42

ja miałamkiedys w jedne rodzinie az 10 smoków z trzech rodzai, mowiem wam ale było super

.:WiLa:. 06.05.2005 14:04

Tak jak już napisałam wcześniej zdarzyło wam sie kiedyś, że smoki zaczely ze sobą ,,rozmawiać" i nad ich głowami pokazywały sie plusy? moje tak mialy, a potem jeszcze zaczeły sie gonić jak króliczki :) Słodkie! :D

Anexia 07.05.2005 21:46

Błagam niech mi ktoś powie jak zdobyć smoka!!!

lay 08.05.2005 13:47

Cytat:

Napisał Anexia
Błagam niech mi ktoś powie jak zdobyć smoka!!!

Wystarczy kupić u wampirzycy jajo smoka :\ . Nie przecztałam całego tego tematu, lecz jestem pewna, że juz gdzieś ktoś to napisał. Jak się kupi jajo, to wystarczy potem tylko wychować smoka...

.:WiLa:. 04.06.2005 11:11

Napisał ktoś napewno i to wiele razy :) I nie pozbawiajcie wyszukiwarki roboty, bo i tak już wzrasta bezrobocie w Polsce :P

blue eyes 18.06.2005 19:13

/

Cytat:

Napisał Nilka
ja mam już drugiego zielonego, pierwszego uwolniłam b o mi ciągle kwiatki zżerał, a teraz mam drugiego :P a wiecie to troche nie na temat, ale te skrzaty jak sie zaczaruje, że one się ruszają i potem jak się korzysta z tych kryształów to te wredoty mnie atakują!! Skaczą na mnie i lataja po całym domu...

oco hodzi z tym uwalnianiem?

lay 18.06.2005 19:34

Cytat:

Napisał blue eyes
oco hodzi z tym uwalnianiem?

Gdy klikniesz simem na smoka to jest opcja "wuolnij". Jśli to zrobisz to smocek sobie pójdzie w nieznane...i chyba nie wróci...

Jenny_Werles 22.06.2005 16:31

I jestem

Jestem nowa i nie bardzo tu umiem sie odnalesc ale zagladam tu jakios czas i mi sie podoba! :)

A teraz do rzeczy: Co do smoków to ja miałam tyyyyyllleeee....

Żółty: Pritite
Rózowy: Płomyk
Fioletowy: Pochodnia
Tylko nie miałam zielonego.... jak on sie nazywa? A i jeszcze am ktos jakieś fotki tych zielonych?? :O (z ciekawośći)

.:WiLa:. 23.06.2005 10:18

Cytat:

Napisał Jenny_Werles
Jestem nowa i nie bardzo tu umiem sie odnalesc ale zagladam tu jakios czas i mi sie podoba! :)

A teraz do rzeczy: Co do smoków to ja miałam tyyyyyllleeee....

Żółty: Pritite
Rózowy: Płomyk
Fioletowy: Pochodnia
Tylko nie miałam zielonego.... jak on sie nazywa? A i jeszcze am ktos jakieś fotki tych zielonych?? :O (z ciekawośći)

Po pierwsze: :witaj:
Po drugie:
Imię zalezy od koloru smoka, a ten różowy uznajemy na forum jako czerwony :) Nie mialam jeszcze zielonego smoka, ale podobno są takie smoki, chociaż niewiele osób na forum je miało. Kolor zależy zaś od tego ile się danym smokiem zajmujesz, np. jak cały czas ,,olewasz" smoka to jest czerwony ( najbardziej nieznośny, bo co chwilę coś podpala), jak bardzo o niego dbasz to fioletowy ( bardzo sympatyczny i ,,przytulasty" smok :) ) jak słucha dużo muzyki to jest żółty (spokojny smoczek, ale nie znam dokładnie jego charakteru), a co do zielonego smoka to nie mam ,,zielonego" pojecia :) Takimi to chyba się trzeba baaaaaaaaaardzo duzo opiekować, ale tego już nie jestem pewna :|

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:49.