![]() |
Odp: Co chcielibyście zmienić?
Nie każdy jest nadal aktywny na forum.
Zresztą przejrzenie jednego tematu może zająć góra 5 minut. Po takim czasie trudno o to, żeby się nie zorientować, czy FS jest skończone, czy nie. |
A może po prostu wystarczy dodać tagi przy tytułach, tak jak na forach literackich? Np. [Zakończone], [Niezakonczone]? Od razu byłoby wiadomo, o co chodzi, bez przenoszenia. |
Proponuję dodać do The sims Historie - The sims:Free play.
|
Hmm... Co Administracja powie na posegregowanie tematów z ban(an)ami? Chodzi mi głównie o bany permamentne, bo jest chaos. Np.:
Multikonta wypisać Spamboty wypisać itd. ;) |
A ja (chyba najczęściej w przeciągu ostatnich paru lat edytowałam tą listę) się pytam - po co?
Poza tym są takie bany, kiedy nie ma jednego powodu - może to być np. plagiat+multikonto - podporządkujesz to pod plagiat czy pod multikoto? No i, moim zdaniem, są ważniejsze rzeczy do zrobienia na forum. |
Cytat:
|
Cytat:
|
http://i.imgur.com/MXHqB.png
Haha. !! Jak to może być mój ulubiony dodatek, skoro go nie ma nigdzie na półkach sklepowych i nikt w to nie grał. <3 Nie wiem, błąd, czy specjalnie ?? Przydało by się zmienić. :O @down, nie chcę być wredny, czy coś, ale na takiej samej zasadzie możecie dodać The Sims 3 Seasons. :| |
Oh God why?!
Nie ma, ale będzie i wtedy się przyda. |
No więc tak, kolejna propozycja :D
Na niektórych forach się to sprawdza, może warto spróbować tutaj? Jeśli było, to przepraszam. :) Mianowicie, chodzi mi o forumowe monety. Każdy chyba wie, co to jest, więc opisywać nie będę. Dodam tylko, że użytkownicy mogą robić przelewy, prezenty itd., płacić za wykonanie czegoś (np. sygnatury), mogą być one nagrodami w konkursach, no a przede wszystkim dzięki nim można coś kupować (np. zdjęcie ostrzeżenia, możliwość posiadania nie 3, a 4 rang pod nickiem itd.) za różną cenę. Co Wy na to? :) @Bluszczyk na następnej stronie Nie wiem o co Wam chodzi z tą "władzą" :| Przecież tylko coś zaproponowałem, chciałem dobrze... Ale mogę już nic więcej nie proponować, jeśli tak to odbieracie :| |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:22. |