TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   The Sims 3 - Pokolenia - przedpremierowe dyskusje (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=59741)

anjanka 12.05.2011 16:08

Odp: The Sims 3 - Pokolenia - przedpremierowe dyskusje

Cytat:

Napisał Beatrice (Post 1398124)
Błędy nie zależą od czasu kupienia gry, tylko od aktualizacji....

zgadzam się z Bearice :)

no a ja należę do osób które muszą kupić w dzień premiery he :)

Lubie 12.05.2011 16:24

Ja to tylko tak z "pokoleniami".. Bo miałem każdy dodatek taz z miesiąc po premierze. .:P

Ładne są mebelki :P

anie_1981 12.05.2011 17:25

A ja chyba popatrzę po sklepach w moim mieście, bo tym razem na Allegro dodatek jest za drogo. No chyba, że bliżej premiery coś się zmieni.

Lady88 12.05.2011 17:30

lepiej kupić w sklepie, bo po 1sze masz w dniu premiery, a przecież zanim nadadzą paczkę i zanim dojdzie to mija kilka dni, a do tego masz pewność, że to co kupujesz jest zafoliowane etc :)

Lubie 12.05.2011 17:33

Ja najbliżej do mediamarktu mam grubo ponad 40km.. A tak to se z neta będę miał

Beatrice 12.05.2011 18:29

Zapaleńcy z Was :) ja postaram się poczekać, chociaż nie wiem ile wytrzymam ;p faktycznie - meble, ubrania, nie mówiąc o reszcie xD

@anjanka - masz wszystkie dodatki ? ;)

anie_1981 12.05.2011 18:45

Ja właśnie nie mam zbyt wielu sklepów, w których mogą być Simsy, a jeśli, to są droższe niż z allegro. Tylko tym razem jest inaczej. Nie wiedzieć czemu na allegro są tylko 3 oferty i żadna nie jest atrakcyjna. Ja nie jestem jakaś dziwna, żeby przepłacać. Gdybym miała w swoim mieście dostęp do tańszej gry, to bym ją kupiła u siebie, a nie na Allegro. Tym razem to chyba jednak mimo wszystko lepiej wyjdę na wersji z miejscowego sklepu, a nie z Allegro.

anjanka 12.05.2011 19:12

Beatrice - tak mam wszystkie dodatki prócz tych imprez w plenerze bo dla mnie to strata kasy :) żałuje że kupiłam PZ te gwiazdy mnie wkurzają i paparazzi jak bede miała Pokolenia to kasuje PZ :D

Levkoni 12.05.2011 19:15

Co do tego owłosienia to nie wiem skąd niektórzy wzięli teorie, że będzie trzeba ganiać sima do SPA żeby się tego pozbyć, po prostu nie wybierajcie owłosienia przy tworzeniu sima to go nie będzie miał... Bo twórcom chodziło o to, że jak będzie sim z owłosieniem, to będzie można go zgolić , jak stworzysz bez owłosienia to nie będziesz musiał/a się martwić.

anjanka 12.05.2011 19:22

ja dawałam posta że trzeba ganiać do SPA bo tak podali od EA, u nich nic nigdy nie wiadomo...

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:56.