TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 4: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=434)
-   -   The Sims 4 - komentarze do newsów (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=65173)

Kerbi 19.05.2014 21:19

Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów

Nowiutki, cieplutki avatar :D

https://pbs.twimg.com/media/BoBkAWZIEAATYqX.png:large

Rachel Franklin ;)

anie_1981 19.05.2014 21:32

Styl graficzny bez zmian, ale Simka jako taka mi się nie podoba, ja bym zrobiła ładniejszą! :P

Irbis 19.05.2014 22:14

Znowu ta nazbyt jakby podniesiona brew. To jedyne co mnie w tych simach niepokoi :D

Caesum 19.05.2014 23:10

Z tymi brewkami to chyba jakiś fetysz mają. Prawie każdy sim ma coś z nimi nie tak. Mnie szczególnie irytuję brewki u facetów uniesione zawsze w wyrazie trochę smutnego zdziwienia. :lol2: No ale to da się zmienić, więc spoko. Tylko tyle, że jest odpychające.

anie_1981 20.05.2014 00:01

Irbis, ale jak tak poćwiczyć przed lustrem, to ciężko jest unieść jedną brew. Może ta Simka ma dużo punktów charyzmy..? :P A tak szczerze, to jest to raczej taka mina, na spokojnej twarzy bez min to raczej nie będzie tej brwi uniesionej.

Caesum, mnie ogólnie denerwuje brak sensownych brwi dla facetów. Wszystkie takie wielkie, krzaczaste a'la Breżniew, no sorry ale marzę o normalnych brwiach dla facetów w Simsach...

Nezumi 20.05.2014 00:42

Chyba jestem Simem bo na każdym zdjęciu mam podniesioną jedną brew. :P
A Simka szczerze powiedziawszy nic nowego nie wnosi, nie wygląda nawet najlepiej z tych co pokazali najbardziej mi się podoba chyba Bella i ta ruda.

Irbis 20.05.2014 06:50

Pewne jest, że uniesiona brew to mina, ale jednak zdecydowanie zbyt wysoko jest uniesiona, niemal na pół czoła. Nezumi, czy też tak wysoko podnosisz swoją brew? ;P

anie nie da się nie zauważyć, że ostatnio Twoje komentarze na temat TS4 są nieco bardziej przychylne. Czy sądzisz, że nigdy nie zamarzysz o stworzeniu sima w TS4 choćby z ciekawości? ;))

Fakt, że simka nie wnosi nic nowego, ale zawsze to nowe zdjęcie z czwórki. No i chyba chodzi o to, że możemy zobaczyć, że simy będą mogły być różnorodne. Ta simka faktycznie nie jest zbyt urodziwa, ale pamiętajmy, że to avatary i za simową twarzą kryje się ludzka ;P

anie_1981 20.05.2014 08:58

Irbis, dla samego obejrzenia gry absolutnie nie będę wydawała 150-200 zł, taka bogata to ja nie jestem. Kraść z neta nie mam zamiaru. Skoro są tacy, którzy przez wygląd Simów nie grają w trójkę, bo coś im tam nie pasuje, to ja należę do tych, co nie grają w czwórkę "bo coś im z grafiką całej gry nie pasuje" :P Osobiście uważam, że czwórka ma jedynie fajne tworzenie Simów, i może tryb budowy, ale wszystko poza tym mi nie pasuje... przynajmniej z dotychczasowych niusów.

Mroczny Pan Skromności 20.05.2014 10:09

kij z tym, że pokazano TYLKO tworzenie sima i tryb budowy :))

Caesum 20.05.2014 11:19

^ Nie całkiem, na samym początku pokazali jakiś gameplay, choć był bardziej w stylu filmiku niż normalnego grania.

Co do samej gry, podoba mi się tryb budowy i tworzenia sima, ale tak jak już wcześniej pisałem - grafika!!! Wprawdzie już ją poprawili i w przypadku simów jest trochę lepiej niż na początku, ale wciąż nad nią cierpię. I znowu pierwsze, co będziemy robić po zainstalowaniu gry, to ściąganie masy defaultów żeby tylko wyglądało to jakoś ciekawiej. No i mam nadzieję, że trawa nie jest już zieloną plamą, bo jak nie... :P

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:50.