![]() |
Odp: Forumowa Mafia III
Gdybym nie przeżył, dziękuję wszystkim za grę. Powodzenia w szukaniu mafiosów. I przyjrzyjcie się LL :)
|
Ja również jeśli umrę to tradycyjnie pomścijcie i skopcie mafię <3
|
A ja bym wolała się przyjrzeć cheebie...
O zemście chyba nie muszę wspominać :D |
Jakbym nie przeżył : bardzo fajnie się grało, rozwalcie mafię !
|
Aaa, no i oczywiście w testamencie chomiczka przekazuję Kędziorkowi :D
|
Obiecuję dobrze się nim zająć :D
|
no, dawaj Libby to zabójstwo bo nie moge bibliografii robic przez ciebie :D
|
Za dużo było śmierci wokół... Wszyscy zebrali się w domu Laselight, nie wiedząc już, co o tym wszystkim myśleć. Zażarte dyskusje przerwaly dźwięki przychodzących smsów. Był do nich załączony filnik. Zaczynał się on ujęciem szkolnego korytarza, później było przejście na schody, przy których coś leżalo w ogromnej kałuży.
- Czy... czy to krew...? - wyjąkała orka Helena. Nie trzeba było dlugo czekać. Po chwili nastąpił najazd kamery na bezwładną masę przy schodach. Zbliżenie na twarz ujawniło tożsamość ofiary. Do filmiku załączona byla krótka wiadomość: "Zajęcia pozalekcyjne chyba jednak nie zapewniają wspaniałej przyszłości. Dopiero się rozkręcam :)" Dziś zginęła Apocalypsa. Pozostali przy życiu: 1. 1. Pink Panther 2. Laselight 3. Ktoś 4. Diana 5. Krewetka Apocalypsa 6. Orka Helena 7. Everlasting 8. Cheeba 9. Wieloryb 10. Björk 11. Privilege 12. Juliet 13. Redmoon 14. Kędziorek |
Osz kurde... Tego się nie spodziewałam. Chyba krąg podejrzanych się zawęża. Czo teraz? ;/ Byłam przekonana, że Apo mogłaby być mafiozą.
|
Cytat:
Czyli... Czyli Apo serio nie była w mafii? :O LL! Jak nic! Tudzież Bjork, ale to mało prawdopodobne. Chociaż w sumie znowu podejrzewam Kędziorka :| |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:43. |