![]() |
Smoki
SMOKI ZIELONE ISTNIEJĄ!!! Ja oprócz zielonych smoków żadnych nie miałem! Nic nie podpalały ale zjadały z tego co pamiętam chyba tylko Smakołyki od Wiki :D. Po prostu trzeba wiedzieć jak je mieć. Mi, obojętnie co robiłem, wychodziły zielone smoczki. A co do dorastania to fakt, nie dorastają, ale się rozmnażają, raz miałem jajo.
|
Cytat:
|
Jak Go ZdobyĆ ???
Eeee... a jak te smoki można zdobyć? Co trzeba zrobić, bo ja mam tylko ściągnietę skiny zwierząt (smoki) albo jajko z którego rodzi się czerwony smok i mi wszystko pali :con: Jak go zdobyć ????????????? :|
|
Cytat:
Ile razy mam powtarzac ze NIE MA !?!? Patrols - jesli nie chcesz, abym popelnila zabojstwo przez internet, wjlejaj mi tu antychmaist zdjecie zielonego smoka !!! albo go na ciebie nasle !!! |
Cytat:
|
Sorry,...
...postaram się ale musze je najpierw zrobić jak mi się smok wykluje ;).
|
Tak, zielone smoki można znaleźć tylko w necie. Trochę szkoda. A, właśnie. W tym temacie było już wspominane o zmutowanych smokotach :D , tj. skinach kotów, które wyglądaja jak smoki. Są tylko trochę eeeem, kolorowe i nie mają skrzydeł. Smokoty do ściągnięcia . Podaję ten link, jakby ktoś był zainteresowany.
PS. Ja zawsze dużo kołyszę to jajo, a w przerwach puszczam muzyczkę, no i prawie zawsze wychodzi mi fioletowy (rzadziej żółty). |
A...
...to sory, może ściągnąłem i nie pamiętałem :wacko: Faktycznie coś mi się nie wykluwa...
|
W necie można ściągnąć za darmo zielonego smoka. Jutro edytuję posta i podam link. Ale on jest w trybie kupowania... .
Cozen, zielony smok z neta Nacisnąc trzeba na ,,Objects" |
Ja jak narazie miałam czerwonego i żółtego smoka...No "niby" żółty jest lepszy,ale mi cały czas kwiatki podpalał,a potem dom mi podchajczył... :rant:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:34. |