TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 1: Rozszerzenia (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=89)
-   -   Smoki - opinie i informacje (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=1807)

Harpsichord 26.08.2005 09:31

Smoki

SMOKI ZIELONE ISTNIEJĄ!!! Ja oprócz zielonych smoków żadnych nie miałem! Nic nie podpalały ale zjadały z tego co pamiętam chyba tylko Smakołyki od Wiki :D. Po prostu trzeba wiedzieć jak je mieć. Mi, obojętnie co robiłem, wychodziły zielone smoczki. A co do dorastania to fakt, nie dorastają, ale się rozmnażają, raz miałem jajo.

.:WiLa:. 01.09.2005 19:00

Cytat:

Napisał Patrols
SMOKI ZIELONE ISTNIEJĄ!!!

To ja już w końcu nic nie wiem :O To one są czy nie? Na tym podforum trwa nieustająca walka: Czy zielone smoki istnieją czy nie? Jedni mowią, że tak inni, że nie. Inni to, inni siamto. To jak w końcu?! :wacko: Mam prośbe, jak ktoś ma zdjecie takiego smoka, to niech je w końcu tu wklei, bo zwariuję - -'

oLeNia 01.09.2005 19:22

Jak Go ZdobyĆ ???

Eeee... a jak te smoki można zdobyć? Co trzeba zrobić, bo ja mam tylko ściągnietę skiny zwierząt (smoki) albo jajko z którego rodzi się czerwony smok i mi wszystko pali :con: Jak go zdobyć ????????????? :|

♪Suzka♪ 01.09.2005 20:32

Cytat:

Napisał .:WiLa:.
To ja już w końcu nic nie wiem :O To one są czy nie? Na tym podforum trwa nieustająca walka: Czy zielone smoki istnieją czy nie? Jedni mowią, że tak inni, że nie. Inni to, inni siamto. To jak w końcu?! :wacko: Mam prośbe, jak ktoś ma zdjecie takiego smoka, to niech je w końcu tu wklei, bo zwariuję - -'

NIE !!! NIET !!! NEIN !!! NO !!!
Ile razy mam powtarzac ze NIE MA !?!?
Patrols - jesli nie chcesz, abym popelnila zabojstwo przez internet, wjlejaj mi tu antychmaist zdjecie zielonego smoka !!! albo go na ciebie nasle !!!

.:WiLa:. 02.09.2005 14:05

Cytat:

Napisał ♪Suzka♪
NIE !!! NIET !!! NEIN !!! NO !!!
Ile razy mam powtarzac ze NIE MA !?!?
Patrols - jesli nie chcesz, abym popelnila zabojstwo przez internet, wjlejaj mi tu antychmaist zdjecie zielonego smoka !!! albo go na ciebie nasle !!!

Skoro nie ma zielonych smoków to jak chcesz to zrobić? :P :) A tak na serio to naprawdę: Niech ktoś w końcu wklei to zdjecie, a nie rozsiewa plotki, że są zielone smoki. Ja sama nie jestem tego pewna dlatego chciałabym je zobaczyć :O

Harpsichord 02.09.2005 19:19

Sorry,...

...postaram się ale musze je najpierw zrobić jak mi się smok wykluje ;).

§Saphira§ 12.09.2005 13:36

Tak, zielone smoki można znaleźć tylko w necie. Trochę szkoda. A, właśnie. W tym temacie było już wspominane o zmutowanych smokotach :D , tj. skinach kotów, które wyglądaja jak smoki. Są tylko trochę eeeem, kolorowe i nie mają skrzydeł. Smokoty do ściągnięcia . Podaję ten link, jakby ktoś był zainteresowany.
PS. Ja zawsze dużo kołyszę to jajo, a w przerwach puszczam muzyczkę, no i prawie zawsze wychodzi mi fioletowy (rzadziej żółty).

Harpsichord 12.09.2005 21:08

A...

...to sory, może ściągnąłem i nie pamiętałem :wacko: Faktycznie coś mi się nie wykluwa...

§Saphira§ 12.09.2005 21:29

W necie można ściągnąć za darmo zielonego smoka. Jutro edytuję posta i podam link. Ale on jest w trybie kupowania... .

Cozen, zielony smok z neta
Nacisnąc trzeba na ,,Objects"

Milly 18.09.2005 11:21

Ja jak narazie miałam czerwonego i żółtego smoka...No "niby" żółty jest lepszy,ale mi cały czas kwiatki podpalał,a potem dom mi podchajczył... :rant:

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:34.