TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   Pytania i odpowiedzi (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=50756)

Sun_rise 22.06.2009 21:36

Odp: Pytania i odpowiedzi

Spróbuję koljny raz ;], jak organizuje się spotkania biznesowe ?

aluminium. 22.06.2009 21:52

Co może dziać się z grą kiedy mam mniejszy RAM niż wymagany minimalny? ^^

Levkoni 22.06.2009 21:58

Cytat:

Napisał Sun_rise (Post 1053495)
Spróbuję koljny raz ;], jak organizuje się spotkania biznesowe ?

Jeśli dobrze pamiętam, a raz tylko grałem w tej karierze, to klikasz na wieżowiec, i tam jest opcja prowadź spotkania. Jak twój sim jest w pracy, to jest też opcja w wyborze aktualnych czynności w pracy "prowadź spotkania", ale nie wiem dokładnie, czy to jest to samo, wiem że od tego poprawia się ocena spotkań.

bouffe 22.06.2009 22:07

Jak wygląda kariera polityczna? Czy można być "prezydentem" i organizować coś? Jakie są funkcje w tej karierze?

Nadine 22.06.2009 23:22

nie doszlam do kariery politycznej do konca, ale musisz miec full charyzmy, chodzic po przyjaciolach i prosic o datki na Twoja partie, czy cos takiego (co jakis czas masz okazje nie do końca uczciwego zgarnięcia sobie tej kasy ;p).

a ja mam pilna prosbe, czy pytanie, w jaki sposob moge odmlodzic sima? kodem, hackiem, modem, czymkolwiek ;p strasznie mi zalezy, bo moja simka jest gdzies w polowie mlodego doroslego, a on niedlugo bedzie emerytem eheh : x

lay 22.06.2009 23:56

Cytat:

Napisał Nadine (Post 1053638)
nie doszlam do kariery politycznej do konca, ale musisz miec full charyzmy, chodzic po przyjaciolach i prosic o datki na Twoja partie, czy cos takiego (co jakis czas masz okazje nie do końca uczciwego zgarnięcia sobie tej kasy ;p).

a ja mam pilna prosbe, czy pytanie, w jaki sposob moge odmlodzic sima? kodem, hackiem, modem, czymkolwiek ;p strasznie mi zalezy, bo moja simka jest gdzies w polowie mlodego doroslego, a on niedlugo bedzie emerytem eheh : x

Ambrozja ;]. By ją zrobić musisz mieć 10 pkt gotowania, 10 punktów ogrodnictwa i 10 punktów wędkarstwa. Do jej przygotowania potrzebujesz owoc życia (nasionko krzaczka znalazłam w katakumbach) oraz rybę śmierci. Jedna porcja odmładza do początku przedziału wiekowego.

Nadine 23.06.2009 00:13

łoooooooł, nie ma mniej uczciwych sposobów :< ?

ultraviolence 23.06.2009 08:24

Cytat:

Napisał Nadine (Post 1053665)
łoooooooł, nie ma mniej uczciwych sposobów :< ?

Nadine, w jakimś temacie ktoś podał linka do hacka, dzięki któremu można kupić w sklepie ognisty owoc(?). Pod spodem pod nim widniał też owoc życia, więc już byłoby ciut łatwiej... Chociaż i tak na przygotowanie Ambrozji musiałabyś mieć mistrzowsko opanowaną sztukę kulinarną... No i pozostaje jeszcze kwestia złowienia ryby śmierci.

Levkoni 23.06.2009 08:43

Cytat:

Napisał bouffe (Post 1053564)
Jak wygląda kariera polityczna? Czy można być "prezydentem" i organizować coś? Jakie są funkcje w tej karierze?

Też nie doszedłem do końca kariery, wiem tylko, że burmistrzem miasta jest się, to nie jest ostatni szczebel kariery, chyba 8. Jeśli dobrze skądś zapamiętałem, to na 9 poziomie jest się gubernatorem, a na 10 przywódcą wolnego świata. Jakoś tak, aczkolwiek nie jestem w 100% pewien. Tak jak ktoś wcześniej napisał można zbierać datki na kampanię od ludzi, lub urządzać przyjęcia "datkowe". Wtedy na takim przyjęciu możemy sami zbierać datki, a dodatkowo po zakończeniu przyjęcia (nie wiem czy musi być koniecznie udane, bo u mnie zawsze były udane :D ) simowie sami zostawiają dla nas jeszcze jakąś kasę. Po balu pojawia się podsumowanie, ile się zebrało datków :) Potem można nielegalnie wyciągać te pieniądze dla siebie, ale grozi to więzieniem jak dobrze kojarzę.

Mycha_71 23.06.2009 09:15

Jest jakiś sposób żeby urodziły się bliźniaki lub trojaczki?

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:09.