![]() |
Odp: Forumowa Mafia II
Ale mafia glosuje na tego kogo chce zabic po naszym glosowaniu na mafie. Czysty przypadek.
|
Alexandra - ja dziś chyba zagłosuję na Dianę. Będę powtarzać do znudzenia, ale ona raczej nie jest mieszczuchem! :D Przynajmniej tak to wygląda.
|
Yuki, ale to by by było za proste, przecież można zobaczyć kto nie głosuję i zabić ;)
|
moim zdaniem Yuki w mafii nie jest. to, że głosowała na osobę, która potem została zabita przez mafię nie świadczy zbytnio o przynależności do mafii.
|
Jeśli mafia mnie zabije to wiedzcie, że o was pamiętałem. W sumie jakby mnie zabili to byłoby to bardzo łatwe do rozgryzienia, albo chcą, żeby tak to wyglądało, żebyśmy zabili Yuki, a okaże się, że jest niewinna.
... |
Ladrón - więc ja wolę się jej na razie przyjrzeć i zostawić. W końcu mamy 6 mafiozów, a nie jednego czy dwóch. ;)
|
Ale Libby
Libby edit: Nie, to oznacza dołożenie innych ról. Liczba mafiosów jest zależna od liczby graczy. Średnio wypada 1 mafioso na 5 graczy. Inne role to np.: ochroniarz, czy kurtyzana ;). Dziś wyjątkowo zabójstwo mafii o 22:00. red edit : źle zinterpretowałem twoją wypowiedź. |
Cytat:
|
a, to w takim razie wnioskując z edycji Libby, zabawa będzie ciekawsza, a nie trudniejsza, więc luz
Libby edit: ciekawsza, ale może być też i trudniejsza. To zależy od ról, bo niektóre mieszają ;). |
Kurde, chyba już pójdę wtedy spać. Ale specjalnie 10 minut później sie położę. XD
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:47. |