TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Forumowa Mafia (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=441)
-   -   Forumowa Mafia III (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=66672)

Pink Panther 02.04.2014 21:22

Odp: Forumowa Mafia III

Ej teraz w mafii jest jedna osoba i tylko ona eliminuje, bez konsultacji z nikim :O
Wydaje mi się, że mafioso musi być ktoś, kto albo bronił Apo, albo nic o niej nie mówił. Bo gdyby otwarcie napisał, żeby ją sprzątnąć, a potem sprzątnął ją jako mafia - wszystkie oskarżenia byłyby na tę osobę.

Libby 02.04.2014 22:47

Spaprałam...

Wszyscy rzucili się pędem do szkoły, żeby sprawdzić, czy filmik wysłany smsem był prawdziwy. Pierwszy do miejsca pokazanego w filmiku dotarł wieloryb. Dopadł do bezwładnej masy leżącej w kałuży. Twarz zakrywała maska imitująca twarz Apokalypsy. Zerwał ją czym prędzej a jego oczom ukazała się twarz lalki. Przed nim leżała ludzkich rozmiarów lalka. Po chwili dotarła też na miejsce reszta ludzi a zza filaru dalo się słyszeć dziwne odgłosy. Diana rzuciła się w tamtym kierunku. Okazało się, że źródlem dźwięków byla zakneblowana i przywiązana do krzesła Apocalypsa. Ktoś czym prędzej zaczęła rozwiązywać roztrzęsioną dziewczynę.

Sorka! Apo jednak żyje.
Coś za dużo tych wskrzeszeń ostatnio.

Rainbow 02.04.2014 22:54

co

````````

Kędziorek 02.04.2014 23:05

AHAHAHH!! :D :D :D

O matko, Cattani, kimkolwiek jesteś - szacun! :D

Cytryśnia 03.04.2014 12:52

Nie chcę nic mówić, ale ostatnią osobą w mafii musi być ktoś trochę mniej rozgarnięty (sorka, kimkolwiek jesteś), bo zabija Apo, którą podejrzewaliśmy o mafiorzenie (nie wiem jak to nazwać:| :P)
kto to mógłby być?

La Tortura 03.04.2014 13:40

przyfarciłas apo ;d
a ja zastanawiam sie na pp i everem

redmoon 03.04.2014 14:37

A ja mam kilka teorii :

1. Pinki bez przemyślenia zabija Apo i rzuca sobie kłody pod nogi
2. Pinki po przemyśleniu sytuacji zabija Apo i rzuca sobie kłody pod nogi, oczekując, że pomyślimy, że mafioso nie robiłby tego i wykluczymy go z podejrzeń
3. Mafioso o nieokreślonej tożsamości zabija Apo, by zrzucić podejrzenia na Piniego.

No i gratulacje dla cattani, ratujesz ludzi lepiej niż polska służba zdrowia !

Pink Panther 03.04.2014 14:50

Nie jestem debilem, gdybym był mafioso nie zabiłbym Apo, wcześniej nakłaniając wszystkich do głosowania na nią :|

redmoon, 3. punkt jest sensowny. "Mafioso o nieokreślonej tożsamości zabija Apo, by zrzucić podejrzenia na Piniego." Więc możliwe, że w mafii jest ktoś, kto chciał mnie wyeliminować. Kto to był?

Lubie 03.04.2014 14:53

ok, to glosujemy na pinkiego dzisiaj. tak?

Pink Panther 03.04.2014 14:55

No ej! Ja nie jestem w mafii. Pobijmy ten rekord 3 mafiosów za jednym zamachem. Gdybym miał być mafiosem, nie zabiłbym Apo, wcześniej ją oskarżając. Nie jestem ułomny xD

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:26.