![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi.
Oświeci mnie ktoś , i powie kto to jest barista ?
|
Osoba, która parzy kawę :)
Smaczną ;) |
Tak myslałem ;) ,ale nie moge go nigdzie spotkać :(
|
A czy nie mylisz 3 z 2?
W The Sims 2 był taki barek do robienia kawy na parcelach publicznych i przy nim stał NPC - barista. W 3 tego nie widziałam. |
No właśnie chodzi o to ,że nie myle 2 z 3 . Wpisałem kod testingcheatenabled true . Z shiftem nacisnąłem na skrzyne na listy . I mogłem go wezwać . Przyszedł taki i wyglądał jak lokaj , ale nazywał się barista X__X
I ogólnie zaczął się zachowywać jak lokaj . Zaczął sprzątac ;) |
Proszę nie pisz posta pod postem.
A może lokaj ma na nazwisko Barista? |
Właśnie nie. Też uważam to za dziwne :p
Może sama spróbuj to zrobić ? |
Nie moge znaleźć księggarni w Bridgeport. Spytałem sie znajomej, ona również pisała że jej nie ma. Czy to prawda i musze samemu ją stworzyć?
|
Księgarnia w Bridgeport jest w jednym wieżowcu razem z salonem SPA w Centrum miasta.
|
Dziękuje za odpowiedź i mam kolejne pytanie. Mój Perez Gilton jest lekarzem. Dostał okazje zostania po godzinach, zgodziłem się i dostał awans. O 3 w nocy gdy skończył prace. Pisało zże aktualny dzień mam wolnyy. Normalnie sobie żyje, aż tu nagle nastrójnik(jest pracoholikiem) "nie ma mnie w pracy" czy jakoś tak. Kliknełem na szpital mni jest opcja pracy. Więc pojechał i nie wracał mimo skończonej pory. Klioknełem nim na wyjście i normalnie wyszedł lecz nie otrzymałem pieniędzy. Czy to wina za szybkiego wyjścia z pracy? I mam jeszcze jedno pytanie. Jego córka(Madrid Gilton B)) jest arogantką, flirciarą, stylem gwiazdy i dusza towrzystwa. Czy któraś z tych cech ma wpływa na to ze ciągle ma nastrójnik będąc w domu "brudne otoczenie", Perez go jnie ma, mimo że ma ceche "schludny".
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:55. |