TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   The Sims 3 - Pokolenia - przedpremierowe dyskusje (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=59741)

Lubie 14.05.2011 08:17

Odp: The Sims 3 - Pokolenia - przedpremierowe dyskusje

Ja tak samo, co do tego nowego miastaa ;[ Szkodaa... Muszę sobie specjalnie pobrać nowe miasto.. Ale mam nadzieję że nam to wynagrodzą.. ;]

Vendea 14.05.2011 08:56

O tak , myślałam że bedzie nowe miasto i wgl
a tu nic :|

Porando 14.05.2011 09:13

@san

Jakie nic ?! Opiekunka,zarost,psikusy i takie tam a ty mówisz nic ? xd

Beatrice 14.05.2011 09:53

Że nic to chyba chodziło o to, że miasta nie ma... Po prostu są leniwi i tyle, jakby chcieli to by zrobili. Tyle tam ludzi pracuje i nie mogą zrobić miasta ? Po prostu to jest wyzyskiwanie pieniędzy. Dodatek genialny, ale to wszystko powinno być już w podstawce jak już mówiliście... ;)

sebi27 14.05.2011 10:43

Mi to nie przeszkadza że nowego miasta nie ma ,a co muszą robić nowe miasta do każdego nowego dodatku ? :/

anjanka 14.05.2011 10:45

ja tam i tak bym wolała Sunset :D

Maszka 14.05.2011 13:27

Ja dawniej grałam w Bridgeport [chyba tak to sie pisało... :P ] a jak będą pokolenia i zwierzaczki to będę miałam nowa rodzinkę w jakims innym miescie

Miyoki 14.05.2011 13:59

Wciąż jestem ciekawa tych randek. Uchylili trochę rąbka tajemnicy, ale dla mnie to i tak za mało :c

W dwójce nie było Sima, który by nie był chociaż na jednej randce - moje ulubione zajęcie praktycznie ^^

hellraiser 14.05.2011 14:29

To, jak będą wyglądały randki, najpewniej będziemy musieli sami sprawdzić już za niecałe 3 tygodnie :P Mnie też to interesuje, czy wprowadzą jakieś innowacje, czy będzie tak jak w TS2, czyli wskaźnik randki itd.
Co do nowego miasta - może to i lepiej, że nie ma? No bo gdyby tak w każdym dodatku dodawali nowe miasto, to byłoby już za dużo tego.

Lubie 14.05.2011 15:11

JA bym wolał jakieś fajne miasto.. Fajni sąsiedzi, fajne place zabaw, barwne parki i znakomita plaża ;] Ale że nie będzie miasta to go szukam po mieście...

Ja się nie mogę doczekać całości, a najbardziej tych zmyślonych przyjaciół, łóżka piętrowego i balang.. ;]

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:49.