![]() |
Odp: The Sims 3 - Pokolenia - przedpremierowe dyskusje
Ja tak samo, co do tego nowego miastaa ;[ Szkodaa... Muszę sobie specjalnie pobrać nowe miasto.. Ale mam nadzieję że nam to wynagrodzą.. ;]
|
O tak , myślałam że bedzie nowe miasto i wgl
a tu nic :| |
@san
Jakie nic ?! Opiekunka,zarost,psikusy i takie tam a ty mówisz nic ? xd |
Że nic to chyba chodziło o to, że miasta nie ma... Po prostu są leniwi i tyle, jakby chcieli to by zrobili. Tyle tam ludzi pracuje i nie mogą zrobić miasta ? Po prostu to jest wyzyskiwanie pieniędzy. Dodatek genialny, ale to wszystko powinno być już w podstawce jak już mówiliście... ;)
|
Mi to nie przeszkadza że nowego miasta nie ma ,a co muszą robić nowe miasta do każdego nowego dodatku ? :/
|
ja tam i tak bym wolała Sunset :D
|
Ja dawniej grałam w Bridgeport [chyba tak to sie pisało... :P ] a jak będą pokolenia i zwierzaczki to będę miałam nowa rodzinkę w jakims innym miescie
|
Wciąż jestem ciekawa tych randek. Uchylili trochę rąbka tajemnicy, ale dla mnie to i tak za mało :c
W dwójce nie było Sima, który by nie był chociaż na jednej randce - moje ulubione zajęcie praktycznie ^^ |
To, jak będą wyglądały randki, najpewniej będziemy musieli sami sprawdzić już za niecałe 3 tygodnie :P Mnie też to interesuje, czy wprowadzą jakieś innowacje, czy będzie tak jak w TS2, czyli wskaźnik randki itd.
Co do nowego miasta - może to i lepiej, że nie ma? No bo gdyby tak w każdym dodatku dodawali nowe miasto, to byłoby już za dużo tego. |
JA bym wolał jakieś fajne miasto.. Fajni sąsiedzi, fajne place zabaw, barwne parki i znakomita plaża ;] Ale że nie będzie miasta to go szukam po mieście...
Ja się nie mogę doczekać całości, a najbardziej tych zmyślonych przyjaciół, łóżka piętrowego i balang.. ;] |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:49. |