TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=59742)

Spectrum 30.06.2011 14:32

Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.

Ja sie bardzo cieszę, że wyjdą zwierzaki i mam nadzieję, że będą też rasy bardziej popularne w Europie np bokser i inne których nie było w dwójce chodzi mi też o długowłose psy
Myślę, że Ea robi simsy tylko pod kątem swojego rodzimego kraju czyli USA bo rasy w thesims2 to zbitek najbardziej popularnych ras w Ameryce Płn

Karel13 30.06.2011 14:48

W dwójce były boksery, wiem bo właśnie mam boksera w swojej dwójkowej rodzinie :).

Lubie 30.06.2011 15:04

Ja się bardzo ciesze, że to (może) nie jest ostateczny wygląd okładki... ;d

Myślę, że dowiemy się tak na 100% jak będzie wyglądała okładka około premiery Miejskiego Życia (czy jak to tam.) . ;x

Narutoman 30.06.2011 15:05

Cytat:

Napisał Vallentina (Post 1410454)

Wielke dzięki :)

Narutoman 30.06.2011 15:20

Pet lovers that would like to adopt ferrets, chinchillas, rabbits, and others are being left out of the fold

mam mały problem z tym zdaniem bo nie do końca wiem co to fold, ale to chyba idzie jakoś tak:

Miłośnicy zwierząt, którzy chcieliby zaadoptować fretki, szynszyle, króliki i inne zwierzęta są.... pomijani?

nmin 30.06.2011 16:18

Cytat:

Napisał Olaf (Post 1410495)
mam mały problem z tym zdaniem bo nie do końca wiem co to fold, ale to chyba idzie jakoś tak:

Miłośnicy zwierząt, którzy chcieliby zaadoptować fretki, szynszyle, króliki i inne zwierzęta są.... pomijani?

Od początku to powtarzam, ale nikt mnie nie słucha. Ludzie zobaczyli słowa "ferrets" czy "rabbits" i powtarzają w kółko, że będą gryzonie, zamiast spróbować zrozumieć sens zdania.

Fatumka 30.06.2011 20:12

Nigdzie nie znalazłam frazy "to be left out of the fold", w żadnym słowniku internetowym... Samo "fold" to zagięcie, czy fałda... Więc tak naprawdę może to znaczyć wszystko. Przypuszczam, że to typowy ichni idiom po prostu...

W każdym razie ja nie mam zamiaru się załamywać. Cała moja przygoda z simsami zaczęła się od tego, że chciałam zwierzaki i wreszcie doczekałam się! Jeszcze tylko kilka miesięcy! Jak tylko wyjdą - lecę do sklepu je kupić a potem sama osobiście sprawdzę, co jest w tym dodatku, a czego tam nie ma :D

DesignerAlexPL 01.07.2011 07:35

Szczerze? Nie obchodzi mnie to jak te wilkołaki będą wyglądały. Ja się tylko modlę żeby nie było jak z wampirami! O co mi chodzi? Wampir powinien budzić strach powinien simów atakować w nocy znienacka, a tu co mamy? To zaprzyjaźnianie się już na samym początku mnie dobiło :/ no bo kurde co idzie se wampir podchodzi do sima i tak jakby mu mówił "Cześć jestem wampirem za chwilę Ci wyssę krew ale najpierw poznajmy się trochę". Idiotyzm!

anjanka 01.07.2011 07:41

taaa mogli zrobic Buffy Postrach Wampirów ;D

Kalia 01.07.2011 08:12

W końcu będą te wilkołaki czy nie?

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:25.