TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Forumowa Mafia (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=441)
-   -   Forumowa Mafia (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=65547)

Fallen 07.08.2013 20:06

Odp: Forumowa Mafia

no to na kogo głosujemy w następnym? nie możemy przegrać, tym razem musimy trafić... może Luflee? cicha woda brzegi rwie.

motyka 07.08.2013 20:12

teraz każdy może być z mafii, prawdopodobieństwo jest bardzo wysokie... dla mnie głównymi podejrzanymi są teraz Lubie oraz Nostradamus - ten, który najbardziej walczy, szkoda, że cały czas pudłuje

redmoon 07.08.2013 20:33

Ok. Zróbmy tak - teraz KAŻDY pisze na kogo wolałby zagłosować : na motykę, czy na Luflee. Pisząc każdy mam na myśli całą dwónastkę (za pół godziny już jedynastkę). Jeśli większa liczba osób będzie za Luflee - eliminujemy ją, w przypadku motyki tak samo. Jeśli chcecie się wstrzymać od głosu - Ok, ale napiszcie to w poście.

Morgana 07.08.2013 20:38

ja sie na razie wstrzymuje przed wyborem. napisze jutro na kogo bede glosowac, jak zdecyduje. i jesli nie wylece za pol godziny :D

Charionette 07.08.2013 20:51

Ja już się gubię...ale bardziej skłaniam się ku Luflee. To może być jej taktyka: w temacie się nie udziela, ale na bieżąco śledzi co się dzieje i głosuje.

Libby 07.08.2013 21:02

Rozgorzała walka. Statki – roje ostrzeliwały Atlantydę, a skoczki ruszyły do boju, włączając najpierw osłony.
- Źle, że straciliśmy ostatnio skoczka… - Mruknęła Libby. – Jeśli statek Asgardu szybko nie doleci to po nas. Nie utrzymamy długo miasta. Nie wiadomo też ile wytrzyma osłona… - spojrzała ku górze, jakby chciała sprawdzić, czy nic jej się nie wali jeszcze na głowę. – Nie mamy pełnego ZPM… - spojrzała na Luflee, która siedziała obok przy konsoli.
Mimo kiepskiej sytuacji nadal wszystkiego pilnowała i zagrzewała ludzi do walki.
Skoczki spisywały się świetnie, choć przy tylu wrogich wielkich statkach nie miały większych szans. Apocalypsa dawała Wraith popalić dronami… Na razie jakoś się trzymali… Pytanie tylko: na jak długo?
W pewnym momencie Libby zauważyła, że nie kontratakują. Czyżby wyczerpali zapas dron?
- Apo, czemu wstrzymałaś atak? – rzuciła do mikrofonu.
Odpowiedziała jej cisza. Szybko odwróciła się w stronę lokalizatora. Na monitorze w pomieszczeniu z fotelem nie migała żadna kropka. Zaklęła siarczyście.
-- Luflee, zastąp Apo na fotelu! – Zakomenderowała a sama zasiadła przy konsoli.

Dziś z rąk mafii ginie Apocalypsa.

Pozostali przy życiu:

1. Morgana
2. Roia
3. Nostradamus
4. Charionette
5. Fallen
6. motyka
7. Diana
8. Luflee
9. Lubie
10. Restless

redmoon 07.08.2013 21:06

Nie mamy szans. Za dwa dni gra się skończy. Teraz możemy tylko uchronić honor i zabić choć jednego mafiosa.

motyka 07.08.2013 21:08

jak zabijemy jutro mafioza, to mamy szanse, ale pod warunkiem, że będziemy 100-procentowo skuteczni, w co niestety wątpię... gratulacje mafio, pokonaliście nas

Morgana 07.08.2013 21:11

tylko, ze raczej nie zabijemy, bo oni moga nas zremiswac, a pozniej usunac niewinnego. nie oszukujmy sie, taka prawda.
rowniez pozostaje mi tylko im pogratulowac. niestety.

Cytryśnia 07.08.2013 21:21

Cytat:

Statki – roje
znowu myslałam, ze chodzi o mnie :D

no cóż.... Gratuluję niewinnym, że tak długo udało nam się pozostać przy życiu, ale chyba już nie mamy szans na wygraną :(

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:01.