TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   The Sims 3 - Pokolenia - przedpremierowe dyskusje (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=59741)

nmin 14.05.2011 15:20

Odp: The Sims 3 - Pokolenia - przedpremierowe dyskusje

Też chciałabym nowe miasto, ale nie chodzi tu o układ dróg i parceli (chociaż to też, bo nie mam drygu do tworzenia własnych światów ;) ). Bardziej chodzi mi o istniejące rodziny i powiązania między nimi, o przyjaciół i wrogów - tego nie da mi nawet najładniejszy, ale pusty świat. Jedynie raz udało mi się ściągnąć z MTS miasto, które miało już gotowe rodziny z ciekawą siecią powiązań, reszta jest taka sobie - dlatego właśnie fajnych otoczeń nigdy zbyt wiele.

Lubie 14.05.2011 15:27

Mi chodzi o to, by mieć, gdzie budować parcele, i miejsce na odpoczynek, jak zarówno do robienia fajnych imprez bądź spędzenia czasu z rodziną lub przyjaciółmi...

Maszka 14.05.2011 15:39

Ale nie...jednak będę nadal w Bgidgepory :P Bo ja będę w np. Susent Valley [chyba tak sie pisze...dawno nie grałam ;( ] to nie ma tam miejsca na duuuży park z placem zabaw.A w Bridgeport jest jeden taki duży park z chyba huśtawkami i potem ten park przerobię na SUPER_PARK ze wszystkimi nowymi obiektami!zrobie tam grill ^^

miłośniczka zwierząt 14.05.2011 15:44

ja przerobie park w SV na taki ze wszystkim. Możliwe że mi sie to uda.

Maszka 14.05.2011 15:48

Ale tam jest chyba mały park...nie.Ten na środku koło ratusza?No, no.On jest ogromny i jak sie go przerobi to będzie THE BEST PARK!ale ja jednak i tak w Brigteport gram bo tam sa kluby a moja simka nie zrezygnuje z klubów :P do tego w SV prawie że nie da rady nigdzie kluba umieścis :(

Lady88 14.05.2011 16:24

Można w SV klub umieścić - wystarczy zmienić typ danej pustej parceli - z mieszkalnej na publiczną np. "Klub taneczny" :) Ja tak zrobiłam, zbudowałam swój własny klub bo tamte już mi się znudziły i jest tylko 1 i dzięki temu więcej Simów przychodzi, bo nie mają innej alternatywy :) :P

Vendea 14.05.2011 17:46

Porando
nie o to mi chodziło tylko o miasto ;D
a psikusy , zarost i te domki na drzewie to jest super :P

Lubie 14.05.2011 18:38

Nawet są nowe 2 "miejsca" na bara-bara.. ;]

Można na domku i pod prysznicem... ;] (to drugie widziałem na filmie.. )

hellraiser 14.05.2011 18:53

Ja chciałbym na chwilę powrócić do tematu rodzaju śmierci jaka miałaby dojść w Pokoleniach.
Jako że szukałem na Wikipedii materiałów do pracy domowej z angielskiego, potem wszedłem na stronę The Sims 3 w ang. wikipedii. Jest tam tabelka, gdzie są opisane nowości każdego dodatku, w tym właśnie nowy rodzaj śmierci. Miałaby dojść, cytując: "Potion Death" co translator google przetłumaczył jako eliksir śmierci. Co o tym sądzicie?

Lady88 14.05.2011 18:57

Cytat:

Napisał Lubie (Post 1398761)
Nawet są nowe 2 "miejsca" na bara-bara.. ;]

Można na domku i pod prysznicem... ;] (to drugie widziałem na filmie.. )

podaj link proszę, chciałabym to zobaczyć :)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:16.