![]() |
Odp: Forumowa Mafia III
:hmmm:
Już nie wiem, na kogo skierować podejrzenia :( Pink Panther[*] |
Ups, nie zdążyłem zagłosować. Znicz dla Pinka[*]. Chętnie bym z wami podyskutował, ale muszę lekcje odrobić i wracam za pół godziny.
|
Tak coś czułam, że to by było za łatwe... :/
|
coraz bardziej podejrzana wydaje się być Diana
tak mi sie wydaje chociazby wiadomo ze niewinny jest redmoon, apo, krewetka, wieloryb xd, i ja :D juliet aka czarnuch nie wiem kto to i nie wiem czy jest sens brac wgl ja pod uwage bjork glosuje, ale sie nie udziela co jest mega dziwne, biorac pod uwage jej zachowanie z 1 edycji, kedziorek jest zbyt ogarnieta, i daje nam zbyt duzo dobrych podpowiedzi wiec ona tez odpada LL, Ktoś, Diana, Ever, Cheeba, Pjork, Priv, z czego Ever od poczatku wydaje sie byc podejrzany, bo trzymał z Cheyenne i alfabetem, LL i ktos sie zbyt malo udzielaja, jakby były w mafii pewnie by siedzialy tu 24/7 xd Priv mi po rpostu nie pasuje, ale trzeba by sprawdzić na kogo głosowała z braku laku jakim wykazuje sie nasz jeden mafiozo typuje Dianę albo Evera |
Ja w sumie jestem za Everem ale Bjork mi tu coś nie pasuje. Ona może być mafiozem bo pamiętam jak jeszcze ostatnio była dosłownie wszędzie!!!!
|
tego sie nie spodziewałam :hmmm: wybacz Pink :([*]
moze teraz cheeba? zabito dwoch mafiozów, a wtedy zaczela sie bardziej udzielac xd albo Privilege... |
ejejej, jak zostania dwie osoby, znaczy trzy to i tak wygramy bo on/ona nie da rady ich przeglosowac, a jak zostana osoby niepodejzewane, to juz wiadomo. oks. czyli czy tak czy tak to wygralismy :*
|
chyba ze te dwie osoby źle zagłosuja i wyeliminuja siebie nawzajem, wtedy mafiozo wygra lamo..
|
to zrobmy tak, ze zaglosujemy na cheebe, apo sie tak na nia uparla a potem prawie zginela
o ile nie zgine ok |
Pink jednak nie był w mafii? Strasznego ma niefarta, znowu szybko odpadł z gry xDD
Dalej obstawiam Everlastinga albo krewetkę, ale to trzeba jeszcze poczekać do zabójstwa mafii o 22. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:44. |