![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi.
Mam dwójke nastolatków. Simka i Sima. Simka może dołączyć do kariery filmowej nam pół etatu a sim nie! Dlaczego?
|
Odpowiedz na to co wyżej:
A co się wyświetla? Może to jakiś bug, opcjonalnie można popróbować z testingcheatsem Pytanie: Robię se wysoki dom. Ja chce ładne zdjęcie se zrobić (za pomocą klawisza C) to im na wyższym piętrze mam kamerę tym bardziej mi ona lata. Na dachu jak nacisnę i od razu puszcze to zamiast mi lekko do przodu to mi za parcele wylatuje... Da się zmniejszyć "czułość kamery" na wyższych piętrach? |
Słuchajcie.
Jeszcze tego nie próbowałem, ale czy jak się mieszka w blokach mieszkaniowych te z Po zmroku to tryb kupowania i budowania będzie mniejszy tak jak w OŻ w The Sims 2 |
Będziesz móc budować ściany i drzwi w domu ale nie będziesz mogła np. budować poza mieszkaniem i robić rzeczy które wpływają na wygląd zewnetrzny budynku np. okna
|
Czyli podobnie jak w dwójce.
P.S Jestem chłopakiem, nie dziewczyną |
Hefalump, używaj klawiszy Q i E do manipulacji wysokością kamery, ale oczywiście do robienia zdjęć używa się tego trybu kamery, pod klawiszem TAB (tak na wypadek, jakbyś nie wiedział(ła) ).
|
anie, ale chodzi mu/jej
Też mam z tym problem. |
Cytat:
|
Witajcie.
Mam problem, a mianowicie moja simka nie umie gotować. Po prostu nie umie. Ma 4 poziom gotowania, ale jedyne co może przygotowywać to sałatka i gofry, czyli podstawowe rzeczy na poziom 0. Czy wie ktoś co mogę z tym zrobić aby moja simka mogła normalnie gotować? Przeprowadzałam ją, nawet stworzyłam grę inną simką i nawet ona nie umie.. |
Gazeciaro :)
Jak masz problem to wystarczy 1 post... A co do problemu to dla mnie pozostaje reinstall gry... Masz jakieś mody? |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:05. |