![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
Mimo że odpalam grę za pomocą 3bootera, ta nie działa.
No wiecie, czarny ekran i tyle. |
Zmień nazwę folderu Dokumenty/EA/The Sims 3 na inną i spróbuj odpalić grę.
|
Sorry, ale z powyższej odpowiedzi nic nie zrozumiałam!
Mam zmienić nazwę "dokumenty", "EA" czy "thesims 3"? |
Zmienić nazwę folderu The Sims 3.
|
Help?
Robiłam kolejną reinstalacje simsów, a że błąd tkwił w folderze, najpierw go przeniosłam do zupełnie innego dysku i zainstalowałam grę. Ku mojemu zdziwieniu, nie pojawił się nowy folder, choć gra i on są w dwóch rożnych dyskach. Usunęłam ten folder i całą resztę, lecz nie wiem czy nie rozwaliłam tym sobie wszystkiego. [usunęłam po kolejnym odinstalowaniu] Nie mam czasu na kolejne isntalowanie, ale mam pytanie: czy foldery się pokażą? I czemu nie pojawił mi się przy 1. próbie ponownego zainstalowania? |
Nie wiedziałam, gdzie o tym napisać, więc piszę tutaj.
Są jakieś sposoby na przyspieszenie gry? Mam dodatki z neta, ale nigdy nie zacinało się AŻ TAK. Sposoby oprócz Game Boostera, bo tego już używam. Z góry dzięki... |
dałam to w temacie z wyłączaniem się gry, ale tam nikt nie zagląda.
'gra wyłącza mi się cały czas na jednej rodzinie. robię tak: nie mają dośc pieniędzy, aby od razu zamieszkać w ładniejszym domie, więc najpierw wprowadzam ich do gotowca. dodaję kodem pieniądze. przeprowadzam do drugiego domu i tam wyłącza się gra. tak kilka razy. raz wyrzuciło mnie już w gotowcu. co jest z tą rodziną nie tak? bardzo mi na niej zależy. jest w niej simka, sim i dwa psy. miałam już wcześniej takie przypadki, że jedna rodzina była jakaś felerna i dawałam sobie z nią spokój, ale teraz nie ustąpię. to wszystko dzieje się w MF, raz nawet próbowałam w SV i wtedy też mnie wyrzuciło. co robić?' czyli w skrócie gra wyłącza się bez przerwy na tej jednej rodzinie. nie mam żadnych modów, zmieniłam simce ubranie, które może by mogło sprawiać kłopoty. w ich domu nie ma żadnego dodatku z internetu. kiedy gram innymi rodzinami jest ok, próbowałam zaprzyjaźnić ich z inną simką, a potem zaproponować wprowadzenie się, ale jak tylko się pojawili gra zaczęła się wyłączać. na początku ich wprowadzałam do domu z internetu, postanowiłam sama zbudować drugi, gdyby ten z neta sprawiał problemy i nic nie pomogło. próbowałam w MF i SV i tu i tu się wyłączało. naprawdę nie wiem co robić, a bardzo mi na nich zależy, tak się namęczyłam żeby ich zrobić samodzielnie, a teraz nawet nie mogę nimi zagrać. proszę o pomoc i z góry dzięki. |
Cytat:
|
@up dziękuję, pomogło usunięcie zbędnych programów, defragmentacja i wyłaczenie neta i antywirusa podczas gry + game booster.
|
help, znalazlam plyte z the sims 3 i chcialam zainstalowac, ale jak wkladam plyte to czyta ja jako plyte z plikiem audio i jak daje eksploruj to znajduje sie tam tylko jeden plik dzwiekowy 'track28'. plyta troche zrysowana ale oryginalna. nie znam sie na tym i nie wiem co robic : (
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:11. |