TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=59742)

anie_1981 01.07.2011 10:19

Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.

Najlepiej byłoby, gdyby w opcjach można było wyłączyć opcję "automatycznego tworzenia mutantów". Najlepiej każdego rodzaju z osobna. Chcesz mieć wilkołaki, ale wampirów nie, to możesz to sobie ustawić. Oczywiście nadal można by było je rozmnażać, po prostu nie tworzyłyby się same. Ja sławy też uważam za rodzaj mutantów... ;) Mnie mutanty nigdy nie kręciły, ale w dwójce czasami bawiłam się kosmitami, zwłaszcza w Dziwnowie u braci Dziwaków było fajnie, z tymi ciężarnymi facetami, rodzącymi małe zielone ludziki. W trójce jest dużo opcji, ale niedopracowanych i stąd ciągłe kłopoty. Jakoś w dwójce miałam tylko jednego moda, wyłączającego cenzurkę (skórki i nieoficjalne dodatki też). W trójce sporo modów powstaje nie dlatego, żeby coś graczom ułatwić, tylko żeby naprawić niedociągnięcia w grze :(

Spectrum 01.07.2011 10:34

@up to jest super pomysł, ale twórcom sie nie będzie chciało tak ingerować w grę a szkoda
A wracając do zwierzaków to bardzo czekam jak będzie wyglądała sierść psów jak już w poprzednich postach mówiłem i chciałbym też przetestować konie jak widziałem na zwiastunie poruszają się one bardzo realnie!

Karel13 01.07.2011 10:36

Ale widać, że co kilka kroków się przycinają. Mam nadzieję, że poprawią to do premiery.

anie_1981 01.07.2011 10:36

Cytat:

Napisał Einarr (Post 1411106)
A wracając do zwierzaków to bardzo czekam jak będzie wyglądała sierść psów jak już w poprzednich postach mówiłem i chciałbym też przetestować konie jak widziałem na zwiastunie poruszają się one bardzo realnie!

A jak naturalnie koniki zrzucają Simów ;)

Karel13 01.07.2011 10:38

Podoba mi się, jak koń kopie sima w klatkę piersiową.

W rzeczywistości płuca by mu się wplątały w łopatki :P.

Spectrum 01.07.2011 10:41

Cytat:

Napisał anie_1981 (Post 1411108)
A jak naturalnie koniki zrzucają Simów ;)

Zastanawiam się czy po tym jak sim spadnie z konia będzie miał jakieś obawy czy znowu jedździć i pojawi się taki nastrójnik 'Boi się jazdy konnej' ze skutkiem 2 dniowym fajne by to było

Ejak 01.07.2011 11:25

Mam nadzieje, że gra nie będzie się za mocno ciąć. A co do ,mutantów, to teraz prawie, każdy Sim w SV jest wampirem co mnie wkurza.

Lubie 01.07.2011 11:28

Fajnie by było, ale zdaje mi się (ZDAJE) że te kopanie i zrzucanie sima przez konia to tylko "efekt" zapowiedzi.. ;d

Spectrum 01.07.2011 11:34

Mi się wydaje że tak będzie w grze przecież każdy kto jeździ konno spadł z konia to normalne, więc czemu w thesims nie mieliby czegoś takiego wprowadzić

Lubie 01.07.2011 12:05

Też może być. ;d

Zastanawiają mnie te ptaki. Jakie będą gatunki, co z nimi można robić, jak je "zdobyć" i w ogóle..

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:22.