![]() |
Odp: Forumowa Mafia III
orka - nie na cheebe sie uparłam, ale na Pinkiego i prawie bym zginela :D cheeby chyba nie proponowalam wczesniej...
|
A ja Evera albo cheebę.
|
Ja jak Kędzia, ale bardziej w stronę cheeby.
|
hej ty, co podejzewasz krewetke. on jest fajny i go sie nie podejzewa. nie wolno
#szyderczysmiech #krewetkawmafi? #takbardzozabijam #wut #nohejty Kedziorek, nie zeby cos, ale jezeli w 2 glosowaniach nie trafimy, glosuje na Ciebie no. mimo, ze jestes niewinna, trzeba ukarac cie kurde za wprowadzanie w blad tak? |
wgle, co za mafia, nie rozkminiam jej. dlaczego nie zabijaja kedziorka? ona juz wyeliminowala dwuch, szykuje sie na trzeciego, a dalej zyje. HELO.
co to ma byc? |
moze kędzia to cattani :d
|
Krewetko, jaki ty tepy jestes - teraz ja na pewno zabija przez to, ze im przypomniales *faceplam*
@up - no wlasnie o tym mowie |
jesli mafiozo jest dosc logicznie myslacy to jej nie zabije. bo bedzie wiadomo, ze to osoba, którą kędzia podejrzewała xd
|
@Apo - a jak my zabijalismy np motyke albo Dona to nie pisalismy, ze ich podejrzewamy
|
ale nas byla piątka wtedy i to była burza mózgów, bardzo strategiczny plan :d z resztą przeciez ja o czyms innym mowie wtf xD
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:30. |