TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=59742)

Karel13 01.07.2011 12:15

Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.

Pisali gdzie¶, że jak koniowi nada się cechę agresywny, to będzie mógł takie rzeczy robić simom.

anie_1981 01.07.2011 13:19

Ojej, to ja nie chcę agresywnego konika... Moje będ± przyjacielskie i miłe ;)

Spectrum 01.07.2011 15:40

Jak będzie możliwo¶ć posiadania kilku koni to zrobię jednego agresywnego a co!
I będzie zrzucał simów ;)

Lubie 01.07.2011 15:48

Moje konie będ± przyjazne. ;d Bo jak jaki¶ koń mojemu simowi "pupe obije" to będzie Ľle dla konia.. ;d

TheSims3Fan 01.07.2011 16:53

Cytat:

Napisał anie_1981 (Post 1411306)
Ojej, to ja nie chcę agresywnego konika... Moje będ± przyjacielskie i miłe ;)

A ja tam jak robie simy (i będę robic zwierzęta) zawsze losowo wybieram cechy charakteru czyli chodzę strzałk± po wszystkich cechach i klikam jak napadnie.
P.S: Nie wiem czy był już taki temat lecz dopisze ;) Podobno będzie można adoptowac zwierzęta, a zwł±szcza konie :D Znalazłem też co¶ takiego: One singing dalmatian was trained in the art of singing. Along with its equally musical master, the duo headed to the boardwalk to panhandle via song. Another mutt had more of a mean streak and openly destroyed a potted plant on the same beach side shopping district. In another part of town the tiger dog socialized among its canine cohorts. She was even able to locate a worthy mate and establish romance with a sly nuzzle. Pets not only take a life of their own but are a true member of the family.
Tam jest co¶, że psy będ± ¶piewac i tak zarabiac z panem

TheSims3Fan 01.07.2011 17:25

http://www.infinitesims.com/news/wp-...6/chatting.png był już ten screen na forum ?

mrakad133 01.07.2011 17:38

ale fajnie, będzie można prowadzić psa na smyczy :D

Narutoman 01.07.2011 17:56

Cytat:

Napisał TheSims3Fan (Post 1411413)
A ja tam jak robie simy (i będę robic zwierzęta) zawsze losowo wybieram cechy charakteru czyli chodzę strzałk± po wszystkich cechach i klikam jak napadnie.
P.S: Nie wiem czy był już taki temat lecz dopisze ;) Podobno będzie można adoptowac zwierzęta, a zwł±szcza konie :D Znalazłem też co¶ takiego: One singing dalmatian was trained in the art of singing. Along with its equally musical master, the duo headed to the boardwalk to panhandle via song. Another mutt had more of a mean streak and openly destroyed a potted plant on the same beach side shopping district. In another part of town the tiger dog socialized among its canine cohorts. She was even able to locate a worthy mate and establish romance with a sly nuzzle. Pets not only take a life of their own but are a true member of the family.
Tam jest co¶, że psy będ± ¶piewac i tak zarabiac z panem

Tam jest też cos o tym tygrysim psie, czyli to edycja limitowana :(

Lubie 01.07.2011 18:02

Nie ważne że jest tygrysi pies... Pisze tam, że psy ¶piewaj± z panem, a gdzie¶ to już widziałem ze facet grał na gitarze dla napiwków, a pies siedział i wył.. ;d

Narutoman 01.07.2011 18:08

Je¶li ta opcja bedzie tylko w edycji limitowanej to poważnie sie wkurze :((

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:18.