![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi oraz problemy z gra
Mam taki mały problemik... Kiedyś próbowałem usunąć miastowych wywalając pliki characters z C/ProgramFiles/EA Games/The sims 2 (Własny Biznes, Na Studiach)/TSData/Res/NeighborhoodTemplates, ale oczywiście mądry ja nie wpadłem na to, że w ten sposób znikną także studenci/mieszkańcy LP. Da się ich jakoś przywrócić?
|
a w koszu tego nie masz?
|
Reinstalka, mój drogi. A mówiłam, żeby nie ruszać plików gry...
|
To znowu ja:)
Tera mam prośbę o kod/mod na możliwość stawiania płytek itd. na ostatniej kratce, w tym miejscu: http://i.imgur.com/91FsZ4O.png Dziękuję za odpowiedzi:) |
A to nie będzie po prostu moveobjects?
|
dzięki, jakoś nigdy nie używałam tego kody w ten sposób.
|
Czy można wgrać ściągnięte otoczenie do istniejącego jako otoczenie specjalne? Np. jako dzielnicę handlową zamiast Lazurowej Promenady?
|
No jasne ! W przypadku mapy robisz to tak jak przy niezależnym otoczeniu. Jeśli chodzi ci o gotowe otoczenia to chyba tak, ale nie jestem pewien.
|
Zrobiłem kopię folderu okolic z innego komputera i chcę przywrócić okolice, ewentualnie jedną, na inny komputer, ale po wklejeniu tego folderu gra się zacina i nie działa a po wklejeniu jednego folderu okolicy nie mam tej okolicy w grze. Jak to dokładnie przenieść, zależy mi właściwie TYLKO na jednej rodzinie, okolicy i przedmieściu które sam zrobiłem.
|
Jak usunąć drzewo genealogiczne Sima, tak aby została tylko jedna osoba w jego rodzinie np. matka-córka, brat-siostra?
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:04. |