![]() |
Odp: Forumowa Mafia III
Oboze jaki nierozgarniety jestem XDD
|
redmondzie popsules moj plan ;-;
|
Cytat:
Cytat:
I nie, nie jestem Cattanim, nawet by mi do głowy nie przyszło sprawdzać osób, które on(a) sprawdzał(a). I aktualnie moimi faworytami do stołka ostatniego mafiosa są cheeba i Everlasting. Zdania raczej nie zmienię ;) |
okok, teraz na serio. tez uwazam, ze czeba i ever są... mafijni. ale kto bardziej?[*]
i nie chce twojej smierci, ale chce zrozumiec rozumowanie mafi. znaczy mafiora. czy cos |
Czy zabójstwo nie jest przesunięte ?
|
Wszyscy zebrali się w domu Diany, żeby wymyślić jakiś plan działania.
- Napije się ktoś soku? - zagadnęła Diana, przynosząc z kuchni butelkę. - Chętnie... - A dawaj... - To i mi! Rozległy się głosy. Dziewczyna rozlała sok do szklanek wszystkich chętnych i na końcu polała też sobie. - To co teraz robimy...? - spytała, popijając. - Sam nie wiem... - Everlasting podrapał się po głowie. - Ten ktoś jest debilem... albo ja jestem debilem... - krewetka zaczął się kołysać na krześle. - Diana, co się dzieje?! - krzyknęła Apocalypsa, po czym dopadła do dziewczyny, która wyglądała już mocno niewyraźnie. Na jej czolo wystąpily kropelki potu, a po chwili straciła przytomność i osunęła się z kanapy, na której siedziała. - W tej butelce pływa martwa żaba! - wrzasnęła orka Helena. Każdy ze znajdujących się w pokoju dostał smsa: "Kto teraz zostanie moją żabką?" Dziś ginie Diana. Pozostali przy życiu: 1. Laselight 2. Ktoś Diana 3. Krewetka 4. Apocalypsa 5. Orka Helena 6. Everlasting 7. Cheeba 8. Wieloryb 9. Björk 10. Privilege 11. Juliet 12. Redmoon 13. Kędziorek |
OMG, martwa żaba? Poważnie? :O :D
Ty to masz pomysły :D Odnoszę wrażenie, że nasz ostatni mafioso najzwyczajniej w świecie sobie strzela... |
[*]. Toooooooo...co robimy ? Ja chyba już idę.
|
po pierwsze... nie, nie jeatem debilem :c
po drugie... FUUUUUJ. dlaczego miala by umrzec po wypiciu soku z zaby? no to chyba mafiozo zrobil to, zeby zabawic sie z katanim... albo katani juz nie zyje. :o |
Ja jestem za Everam albo cheebą
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:36. |