TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   The Sims 3 - Pokolenia - przedpremierowe dyskusje (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=59741)

anjanka 16.05.2011 04:05

Odp: The Sims 3 - Pokolenia - przedpremierowe dyskusje

ja tak samo czekam na obiekty i przede wszystkim ubrania i ciuchy :)

Czyniąca_Hałas 16.05.2011 08:02

Taaak. Na pierwszy rzut oka dodatek wnosi niewiele, bo trzeba pograć, żeby coś z tego wyciągnąć. Ja chcę wymyślonego przyjaciela!

anie_1981 16.05.2011 09:13

Cytat:

Napisał Milka (Post 1399137)
Ja chcę wymyślonego przyjaciela!

A ja nie :P

Mnie najbardziej kręcą wózki, schody przytulanie się pod gwiazdami itd. No i korzystanie z kamery video... Nagram na video noc poślubną jakieś parki... ;)

Levkoni 16.05.2011 11:49

A ja właśnie nie czekam na obiekty tylko interakcje ^^ No i na tą Romantyczną Reputację :D

Maszka 16.05.2011 12:26

Ja i tak kupuje :P po za tym będzie ten wymyslony przyjaciel i te schody i te psikusy itd.Jak dla mnie cos zaje*istego! xD

miłośniczka zwierząt 16.05.2011 12:33

tak, ten dodatek mam nadzieję że będzie dobrym dodatkiem ale jaki tak, naprawdę będzie okaże się dopiero po premierze . I ja właśnie dopiero miesiąc po premierze zamierzam kupić ten dodatek. Ja najbardziej czekam na interakcje które trochę urozmaica moja rozgrywkę, ponieważ gra pomału staje się nudna.

eyvee 16.05.2011 12:37

Ja poczekam na relacje innych o tym dodatku, nie powiem bardzo bym go chciala, ale nie chce sie znowu zawiesc...gdyby jeszcze dali cos w stylu aqua parku lub wesolego miasteczka ;D to bylabym wniebowzieta hehe

Maszka 16.05.2011 12:42

ja bym nie wytrzymała bez nowego czegośnp. dodatki :P .Gdybym kupiła miesiąc po premierze to bym chyba z nudow umarła :P a te pokolenia - nie bedzie tak nudno :D

Spectrum 16.05.2011 15:59

ja już wiem, że kupię dodatek w dniu premiery ;) Bo to dzień moich urodzin. Nie będę za ten dodatek płacił więc nie będę czekał na oceny innych użytkowników ponieważ i tak bym go kupił ze względu na nowe obiekty ;)

Beatrice 16.05.2011 17:53

Ja się wstrzymuję do opinii ;) macie rację - obiekty przewspaniałe ;p zwracam na nie dużą uwagę, bo interakcje się po jakimś czasie znudzą...

P.S. Zastanawiam się czy cokolwiek pisać na tym forum, bo za parę godzin patrzę, a tu już moich postów nie ma, więc nie wiem czy jest sens je pisać...

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:16.