![]() |
Odp: The Sims 3 - Pokolenia - przedpremierowe dyskusje
ja tak samo czekam na obiekty i przede wszystkim ubrania i ciuchy :)
|
Taaak. Na pierwszy rzut oka dodatek wnosi niewiele, bo trzeba pograć, żeby coś z tego wyciągnąć. Ja chcę wymyślonego przyjaciela!
|
Cytat:
Mnie najbardziej kręcą wózki, schody przytulanie się pod gwiazdami itd. No i korzystanie z kamery video... Nagram na video noc poślubną jakieś parki... ;) |
A ja właśnie nie czekam na obiekty tylko interakcje ^^ No i na tą Romantyczną Reputację :D
|
Ja i tak kupuje :P po za tym będzie ten wymyslony przyjaciel i te schody i te psikusy itd.Jak dla mnie cos zaje*istego! xD
|
tak, ten dodatek mam nadzieję że będzie dobrym dodatkiem ale jaki tak, naprawdę będzie okaże się dopiero po premierze . I ja właśnie dopiero miesiąc po premierze zamierzam kupić ten dodatek. Ja najbardziej czekam na interakcje które trochę urozmaica moja rozgrywkę, ponieważ gra pomału staje się nudna.
|
Ja poczekam na relacje innych o tym dodatku, nie powiem bardzo bym go chciala, ale nie chce sie znowu zawiesc...gdyby jeszcze dali cos w stylu aqua parku lub wesolego miasteczka ;D to bylabym wniebowzieta hehe
|
ja bym nie wytrzymała bez nowego czegośnp. dodatki :P .Gdybym kupiła miesiąc po premierze to bym chyba z nudow umarła :P a te pokolenia - nie bedzie tak nudno :D
|
ja już wiem, że kupię dodatek w dniu premiery ;) Bo to dzień moich urodzin. Nie będę za ten dodatek płacił więc nie będę czekał na oceny innych użytkowników ponieważ i tak bym go kupił ze względu na nowe obiekty ;)
|
Ja się wstrzymuję do opinii ;) macie rację - obiekty przewspaniałe ;p zwracam na nie dużą uwagę, bo interakcje się po jakimś czasie znudzą...
P.S. Zastanawiam się czy cokolwiek pisać na tym forum, bo za parę godzin patrzę, a tu już moich postów nie ma, więc nie wiem czy jest sens je pisać... |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:16. |