TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=59742)

Lubie 01.07.2011 18:10

Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.

Może dzięki temu "śpiewaniu" simy będą płacić więcej kasy .. ;d

Narutoman 01.07.2011 18:45

Lubie poprosił mnie o przetłumaczenie tego co napisał TheSimsFan, nie wyszło mi to najlepiej, miałem mały problem z jednym zdaniem, ale nic innego nie moge zrobić:

Jeden spiewajacy dalmtynczyk uczył sie sztuki śpiewania. Gdzy sie tego nauczył, poszedł do parku spiewac za napiwki w duecie ze swoim panem
Mam mały proble z tym zdaniem: . Another mutt had more of a mean streak and openly destroyed a potted plant on the same beach side shopping district.
Tam pisze cos o jakims niowym sklepie n plaży. czy jakos tak
W innym czesci miasta tygrysia suczka przebywała wród innych psów. Chciałaby znaleść partera i nawiązać z nim romans. Zwierzaki nie sa same, ale i prawdziwymi członkami rodziny.

anie_1981 01.07.2011 19:05

W tym trudnym zdaniu jest napisane, że jakiś kundel z upodobaniem niszczył jakąś roślinkę prze sklepie na plaży. Ogólnie w tym tekście chodzi o to, że zwierzęta będą miały różne upodobania, jak w prawdziwym życiu... ;)

Narutoman 01.07.2011 19:07

anie - dzieki za tłumaczenie ;)

coraz bardziej podobaja mi sie te zwierzaki... ;)

TheSims3Fan 01.07.2011 20:04

Fajnie by było gdyby w tym śpiewaniu było jak w prawdziwym życiu czyli (raz widziałem) pies siedzi/stoi/leży i ma powieszony koszyczek na kasę na szyi i obok gościu gra na gitarze/bębenkach/bandżo a piesek wył w rytmie (Jakie to było piękne :D )

anie_1981 01.07.2011 20:38

Auuuu! Moja suczka nie chce śpiewać... :(

Fatumka 02.07.2011 08:18

A powiedzcie mi o co chodzi z tą edycją limitowaną(wyczytałam coś kilka postów wcześniej)... Znaczy, jest zwykle dużo droższa niż normalny dodatek?
Orientujecie się, ile kosztuje tak mniej więcej?

Za "Pokolenia" dajmy na to zapłaciłam 100 zł w empiku, nie orientuję się, czy z "Pokoleń" też była edycja limitowana, w każdym razie ja jej nie widziałam, ale jeśli była to czy ktoś z Was zauważył cenę?

Próbuję oszacować mniej-więcej, ile z wypłaty odłożyć na te "Zwierzaki" bo mam zamiar wyciągnąć z tego dodatku maksimum :D

mrakad133 02.07.2011 09:11

Z tego co pamiętam edycja limitowana ma być w tej samej cenie co normalny dodatek. No chyba, że się coś pozmieniało.

Narutoman 02.07.2011 09:21

Cytat:

Napisał mrakad133 (Post 1411939)
Z tego co pamiętam edycja limitowana ma być w tej samej cenie co normalny dodatek. No chyba, że się coś pozmieniało.

Nic sie nie pozmieniało, nadal jest w tej samej cenie

troche głupio :P

Lubie 02.07.2011 09:32

Edycja limitowana kosztuje tyle, co normalna wersja, ale że jest "limitowana" trzeba ją zamówić wcześniej, co oznacza trochę trzeba będzie dopłacić. ;d

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:47.