![]() |
Odp: Forumowa Mafia
mamy coraz mniej czasu. najlepiej niech wszyscy napiszą na kogo głosują: Luflee czy Nostradamus? ja wolałabym chyba na Nosa, ale mogę się podporządkować.
e: więcej osób zagłosowało na Luf, więc ja też głosuję na nią... |
no ja tez bym wolała, ale już dwie osoby zagłosowały na luflee
@down: no zdziwiłabym się jakbyś na siebie zagłosował -_- |
Ja też na Luflee.
|
ja głosuje na nosa. mozecie raczej zmienic zdanie i poprawic glos. ja tego nie zrobie, glos leci na nosa.
|
Ja skłaniam się ku Luflee.
|
moim skromnym zdaniem luffle jest niewinna, charionette z nosem są w mafi, fallen jest ta dobra, tak samo jak roia. ;)
co do reszty nie wiem. glos polecial na nosa. ;p |
@Lubie - dziękuję, zabiłeś mnie ! Jeśli Luflee jest w mafii, to mafia zagłosuje na MNIE. A 5 głosów mafii + 1 twój = 6 głosów.
|
Człowieku! Czemu ty się tak bulwersujesz?! Czemu tak bardoz chcesz aby WSZYSCY głosowali na luflee?! TO TYLKO FORUMOWA GRA! JEŚLI PRZEGRAMY, TO TRUDNO! NIKT DO CIEBIE NIE PRZYJDZIE PRZEZ MONITOR I NIE ZABIJE!
|
ZABILEM CIE? nie chce nic mowic, aleja tylko zaglosowalem + nie wiadomo, jak inni zaglosuja. ++ Jak mafai moze na ciebie zaglosowac, skoro sam w niej jestes ? BRAWO.
On nie boi sie, ze przegra, boi sie, ze nie wygra, bo jezeli zlikwidujemy Lufle, nie mamy szans z mafia = mafia wygrywa= Nos wygra. PROSTE <333 na reszcie wiem, o co chodzi Cytat:
|
Dobra, ja się wyłączam. Sprawę tego kto jest w mafii pozostawiam wam i nie zamierzam się już udzielać.
PS : Zamierzam wiąść udział w drugiej edycji, więc znów będę próbował was podpuścić i zmusić do zabijania niewinnych. Mafia pozdrawia ! powyższy akapit ma charater sarkastyczny, żeby nie było, że się przyznaję |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:39. |