TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   Pytania i odpowiedzi (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=50756)

balloon 24.06.2009 12:22

Odp: Pytania i odpowiedzi

Cytat:

Napisał Slythia (Post 1055124)
dałam mu autograf.

No to fajnie xD

A kto może dawać autografy ?
Gwiazda muzyki, gwiazda sportu i...

Sun_rise 24.06.2009 12:25

Cytat:

Napisał theground (Post 1053545)
Jeśli dobrze pamiętam, a raz tylko grałem w tej karierze, to klikasz na wieżowiec, i tam jest opcja prowadź spotkania. Jak twój sim jest w pracy, to jest też opcja w wyborze aktualnych czynności w pracy "prowadź spotkania", ale nie wiem dokładnie, czy to jest to samo, wiem że od tego poprawia się ocena spotkań.

Sory ze tak późno, ale dzięki Ci :D, w końcu sie doczekalam :D

Połówka 24.06.2009 13:11

A ja mam takie pytanko...Czym różni się młody dorosły od dorosłego ?
Bo tak patrzę w Tworzeniu Sima klikam raz tego, raz tego i żadnej różnicy niema...

Ellie 24.06.2009 13:18

tym, ze jest mlodszy, bo wszystkie opcje i wyglad sa takie same

balloon 24.06.2009 13:34

Czy w grze jest jakaś ważna osoba ?
Bo w jednym trailerze był Obama... :D

Kyerme 24.06.2009 15:23

Cytat:

Napisał Tincia (Post 1055231)
A ja mam takie pytanko...Czym różni się młody dorosły od dorosłego ?
Bo tak patrzę w Tworzeniu Sima klikam raz tego, raz tego i żadnej różnicy niema...

Przyjrzyj się twarzom, dorośli simowie mają trochę zmarszczek mimicznych :)

Levkoni 24.06.2009 16:14

Cytat:

Napisał Katka_Psychopatka (Post 1055037)
Wiem, że ktoś już zadał to pytanie, ale nie mogę tego znaleźć na forum niestety.
Moja simka osiągnęła 10 poziom umiejętności gry na gitarze. Przeczytała wszystkie 4 książki z piosenkami. W pragnieniach jednak pojawiło jej się, że chce nauczyć się nowej kompozycji. Ominęłam coś, a jeśli tak to gdzie popełniłam błąd?

Trzeba kupić kompozycję nie książkę. Książki służą do nauki umiejętności, a kompozycje do nauki nowych utworów. Są one w księgarni. Ale nie ma tam wszystkich kompozycji. Resztę dostaniesz np. za wykonywanie misji. :)

raspberry 24.06.2009 18:11

Cytat:

Napisał theground (Post 1055459)
Trzeba kupić kompozycję nie książkę. Książki służą do nauki umiejętności, a kompozycje do nauki nowych utworów. Są one w księgarni. Ale nie ma tam wszystkich kompozycji. Resztę dostaniesz np. za wykonywanie misji. :)

nie wydaje mi sie ze z misji,po przeczytaniu wszystkich kompozycji z księgarni masz już ich 100% w dzienniku, tak samo z przepisami

bafciQ 24.06.2009 20:40

a ja mam taki problem: jak zapewne wielu z was zaproponowano mi zreperować stereo jakiejś dziewczynki, a raczej ulepszyc, simka ma maksymalnie rozwinieta "technike" no i ma 3 mozliwosci ulepszen... wyprobowalam wszystkie, ide do dziewczynki z wieżą a tam pisze ze nie spelnilam wszystkich wymagan tej "okazji" i nie moge oddac... wkurza mnie juz to :/

Searle 24.06.2009 20:50

Co zrobić, by samochód odwożący do pracy nie przyjeżdżał? Moi simowie mają 2 samochody, każdy jest właścicielem jednego, a mimo to samochód po nich przyjeżdża.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:21.