TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=226)
-   -   The Sims 3: Po Zmroku - Pytania i odpowiedzi (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=58126)

agnieszka130187 12.03.2013 14:07

Odp: Pytania i odpowiedzi.

Wprowadziłam mojego Sima do wysokościowca. Nie ma tam miejsca parkingowego. Co mogę zrobić, żeby to miejsce dostawić, i żeby mój Sim mógł mieć samochód? Dodam, że edycja świata nie podziała, bo można tylko budować/kupować w pustych parcelach czy wysokościowcach. Nie chcę wyprowadzać Sima, bo przerobiłam to mieszkanie i obawiam się, żeby wtedy wszystko wróci do stanu pierwotnego. Dziękuję za pomoc.

Kędziorek 12.03.2013 14:15

Po wpisaniu kodu moveobjects on myślę, że do postawienia samochodu nie będzie potrzebne miejsce parkingowe, więc jeśli zrobisz dostatecznie dużo miejsca powinnaś móc kupić jakieś autko. Poza tym przy tym kodzie obiekty mogą się przenikać, więc chyba nawet nie będziesz musiała niczego przestawiać :)

Jeżeli przy wyprowadzce zaznaczysz opcję sprzedaj meble to mieszkanie pozostanie takie, jakim go zostawiłaś. Nie wróci do pierwotnego stanu.

agnieszka130187 12.03.2013 14:32

Cytat:

Napisał kedziorek92 (Post 1670761)
Po wpisaniu kodu moveobjects on myślę, że do postawienia samochodu nie będzie potrzebne miejsce parkingowe, więc jeśli zrobisz dostatecznie dużo miejsca powinnaś móc kupić jakieś autko. Poza tym przy tym kodzie obiekty mogą się przenikać, więc chyba nawet nie będziesz musiała niczego przestawiać :)

Jeżeli przy wyprowadzce zaznaczysz opcję sprzedaj meble to mieszkanie pozostanie takie, jakim go zostawiłaś. Nie wróci do pierwotnego stanu.

Bardzo dziękuję Ci za pomoc, faktycznie udało się z kodem moveobjects. :) a informację o sprzedaży mebli też wielkie podziękowania. Czyli przerobione ściany, podłogi i tapety także pozostaną takie jakie ja zrobiłam? :)

Kędziorek 12.03.2013 14:36

Cytat:

Napisał agnieszka130187 (Post 1670773)
Czyli przerobione ściany, podłogi i tapety także pozostaną takie jakie ja zrobiłam? :)

Zgadza się, wszystko pozostanie bez zmian.

agnieszka130187 12.03.2013 14:41

Cytat:

Napisał kedziorek92 (Post 1670775)
Zgadza się, wszystko pozostanie bez zmian.

Bardzo mi pomogłaś, raz jeszcze dziękuję. :)

RaspberryXD 18.04.2013 08:15

Czy jak w opcjach odznaczę wampiry, to nie będą się pojawiały w mieście?

Kędziorek 18.04.2013 09:06

Cytat:

Napisał RaspberryXD (Post 1688490)
Czy jak w opcjach odznaczę wampiry, to nie będą się pojawiały w mieście?

Nie będą pojawiały się NOWE. Te, które w mieście już występują pozostaną bez zmian.

RaspberryXD 26.04.2013 17:47

Co zrobić, żeby z tej maszyny do puszczania baniek, leciały bańki o innych kształtach? (widziałam na jednej fotce ;p)

Muffshelbyna 28.04.2013 17:30

Jak klikniesz na maszynę chyba da się modyfikować kształt (o ile dobrze pamiętam), lub trzeba ustawić inną sekwencję

RaspberryXD 05.05.2013 15:05

Nie ma nic o zmianie kształtu, sprawdziłam. ctrl+shift też nie daje za ciekawych opcji.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:41.