![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi.
Wprowadziłam mojego Sima do wysokościowca. Nie ma tam miejsca parkingowego. Co mogę zrobić, żeby to miejsce dostawić, i żeby mój Sim mógł mieć samochód? Dodam, że edycja świata nie podziała, bo można tylko budować/kupować w pustych parcelach czy wysokościowcach. Nie chcę wyprowadzać Sima, bo przerobiłam to mieszkanie i obawiam się, żeby wtedy wszystko wróci do stanu pierwotnego. Dziękuję za pomoc.
|
Po wpisaniu kodu moveobjects on myślę, że do postawienia samochodu nie będzie potrzebne miejsce parkingowe, więc jeśli zrobisz dostatecznie dużo miejsca powinnaś móc kupić jakieś autko. Poza tym przy tym kodzie obiekty mogą się przenikać, więc chyba nawet nie będziesz musiała niczego przestawiać :)
Jeżeli przy wyprowadzce zaznaczysz opcję sprzedaj meble to mieszkanie pozostanie takie, jakim go zostawiłaś. Nie wróci do pierwotnego stanu. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Czy jak w opcjach odznaczę wampiry, to nie będą się pojawiały w mieście?
|
Cytat:
|
Co zrobić, żeby z tej maszyny do puszczania baniek, leciały bańki o innych kształtach? (widziałam na jednej fotce ;p)
|
Jak klikniesz na maszynę chyba da się modyfikować kształt (o ile dobrze pamiętam), lub trzeba ustawić inną sekwencję
|
Nie ma nic o zmianie kształtu, sprawdziłam. ctrl+shift też nie daje za ciekawych opcji.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:41. |