![]() |
Odp: The Sims 3 - Pokolenia - przedpremierowe dyskusje
@up.. A czemu ich nie ma.?? Chyba Cię nie lubią.. ;]
jeszcze 15 dni.. ;] |
Jest sens pisać, tylko piszcie z sensem.
Bo jak widzę czasem postu pokroju taki jak ten wyżej (pozostawię go dla przykładu) to nie ma się co dziwić, że zostaje usunięty. Nie dość, że nic nie wnosi do tematu to jeszcze z niego zbacza. To nie jest off-topic w którym konwersuje się o wszystkim i o niczym tylko temat poświęcony przedpremierowym rozmową na temat dodatku do ts3, więc piszcie w miarę rozbudowane wypowiedzi, choćby 2 zdania, a gwarantuje, że nic nie zostanie usunięte. Mamy tu ponad 1300 postów, a 1/3 co najmniej zapewne jest zupełnie zbyteczna. A Ty Beatrice już tak nie lamentuj, bo odkąd jesteś na forum tylko jeden post Ci skasowano, więc nie ma co się wielce oburzać, szczególnie że kasacja posta była w pełni uzasadniona. |
Z całym szacunkiem, ale zostały usunięte 3 posty... Poza tym skoro użytkownicy chcą o czymś pisać to naprawdę konieczne jest uniemożliwianie im tego ? Wystarczy, że 2 wiadomości zejdą na chwilę z tematu i już jest problem. Trochę wyrozumiałości moderatorzy....
@Lubie - dzięki serdeczne xD też się cieszę, jeszcze 2 tygodnie :) zbliża się premiera, a przy okazji bliżej do wakacji :) //Watchman:-według moich danych odkąd jesteś na forum usunięto Ci jeden post, chyba że ktoś usunął całkowicie z bazy danych, ale to nie istotne. Przejrzałem ostatnie 10 stron tegoż tematu i co najmniej 20 albo i więcej jest albo nie na temat, albo zupełnie bez sensu. Moderator nie zawsze może być wyrozumiały szczególnie w przypadku jawnego spamu. Nie ma się co dziwić, że niektórzy niechcący zarzucają tym samym linkiem do traileru, jakiś informacji po kilka razy, bo znaleźć jakiekolwiek przydatne informacje w tym temacie graniczy z cudem, gdyż jest tu zwykły śmietnik. Jeśli masz jeszcze jakieś wątpliwości, bądź chcesz podyskutować na temat słuszności mojej pracy, zapraszam do mnie na pw, lub profil :) |
jejciu to już 2 tyg? o mamo jak ten czas mi szybko leci :) ja juz nie gram w simsy znudził mi się i nie moge przeskoszyć wieku nastolatków bo się zacinają :( mam nadzieje ze dodatek mnie nie zawiedzie!
http://www.wirtualnesimy.pl/up/news/806.jpg okładka tylna |
A ja odkurzyłam Simsy i wczoraj spędziłam na nich całe popołudnie. Owszem nie mogę się doczekać Pokoleń, ale idzie wytrzymać. Chciałabym zobaczyć pełną listę interakcji. Np. zastanawia mnie bitwa na poduszki. Pokazali ją na tym drugim trailerze, na tych "literach" na początku. Ale w żadnym gameplayu ani trailerze nie widziałam faktycznie Simów bijących się na poduszki. Boję się, że tej interakcji jednak nie będzie, a naprawdę bardzo ją lubiłam.
|
ja widziałam na jednym gameplayu bitwę na poduszki więc, pewnie będzie nie martw się. Ja tam jak na razie się, nie nudzę i czekam na premierę i opinie innych na temat dodatku.
|
zastanawia mnie to co z tego, że parę postów nie jest na temat przecież jak ktoś nie chcę to nie musi ich czytać
Ale żeby się nie przyczepili to coś na temat: bitwa na poduszki raczej będzie bo ją widziałam, a tak w ogóle to nie mogę się już doczekac //Watchman:idąc tym tokiem myślenia można dojść do wniosku, "Po co kasować posty w których są przekleństwa? Przecież jak ktoś nie chce czytać w poście "K****" to nie musi czytać, oj tak... Kwestia tego, że w temacie robi się wtedy śmietnik i trudno wtedy znaleźć jakiekolwiek ważne informacje, opinie czy oczekiwania w stosunku do gry. |
Taak, bitwa na poduszki to coś, czego brakuje mi w Trójce. Taki posmak Dwójki czuć, wspomnienia z gry w NS powracają ;)
|
Cytat:
malinka215, co to w ogóle za argument, że kto nie chce, niech nie czyta? Widziałaś, żeby któryś post nie na temat zaczynał się wielkim, czerwonym napisem ostrzegawczym "są tu same bzdury, proszę nie czytać!"? Ja nie widziałam. |
Bitwa na poduszki!Je :D :D :D !To fajnie wygląda.I jeszcze to cos po czym oni rzygają!Buahahaha!
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:50. |