![]() |
Odp: Jak wygląda życie twoich simów w the sims 2?
U mnie to moje ukochane simsy mają luksus x) Czyli ich domy to wille i pełno pieniędzy, niczym się nie przejmują na wszystko ich stac.! ;]] No i oczywiście pełno zdrad, jak to bywa w bogatych rodzinach. Przecież by w kółko nie byli tylko z tą samą kobietą/mężem xPP
|
Wybrałem "ŻYCIE BEZ ZMARTWIEŃ" bo mój sim Bardzo często ma platynowy nastrój. Bardzo często spełniam jego aspiracje. Jego pragnienie to romans. Mam u niego 3 dziewczyny i już biorę się za czwartą...;d
|
Ja wybrałam "Normalne życie", ponieważ zazwyczaj dobrze im się powodzi,ale czasem jakieś intrygi..zabójstwa..normalne życie ;)
zazwyczaj są bogaci,ale czasem trafią się też biedni.. |
u mnie to wenezuelska telenowela... zdrady, dziewczyna z dziadkiem ma dziecko,
co chwilę coś się dzieje, staram się urozmaicać im życie,żeby się nie nudzili... |
zdecydowanie wenezuelska telenowela. ;) romansowanie, i różne inne powikłania.
|
hmmm wiecie mi strasznie latwo osiagnac platynowy na cale zycie bo zazwyczaj te pragnienie to np. osiagnac szczyt kariery jakiejstam. Lubilam grac Nina i Dina Kaliente (czy jakos tak) bo fajne mialy niespodzianki i wogole hihi Ale tak to raczej gram "normalnymi rodzinkami" Sim Simka Dziecko Sima iSimki albo dwa :) Czasami kotek(albo piesek) no i czasami tez zdrady rozstania sluby na nowo i takie tam.
|
Normalne życie . Lubię grać 8 - osobową rodziną , w której są przedstawiciele prawie wszystkich grup wiekowych . Tworzę wielopokoleniowe sagi rodów .
|
Ja różnie gram simami. Często już przy tworzeniu rodzinki wymyślam ich przyszłość. Jedna rodzinka na przykład ma wszystko czego chce. Oboje są na szczytach kariery. Dziecko ma dyplom uczelni z wyróżnieniem i takie tam. Druga rodzinka klepie biedę. Mieszkają w małym domku z piątką dzieci. Nie mają pieniędzy na zapłacenie rachunków. Łóżka są porozstawiane na korytarzu. Trzecia rodzinka to simka, która ma pięciu chłopaków.
|
Taka rodzinka, którą najczęściej gram to chyba... Normalne życie.
Biedna dziewczyna wprowadziła się do domu, poznała chłopaka. Potem ślub. Jego wyprowadziłam na szczyt kariery, ona zajmowała się ogródkiem. Niedługo potem dziecko, które zaraz będzie nastolatkiem. Ją zatrudniłam jako kucharke, z pracy przyprowadziła kolege i kiedy tylko męża nie ma w domu- romansują. Myślę co dalej... ;)) |
Moje simy zawsze prowadzą normalne życie w Miłowie, lecz w Dziwnowie gram jako "Poszukiwanie Ufo". W Weronie za to, jest wenezuelska telenowela, w Kwitnących wzgórzach każdy ogród pielęgnuje, czyli każda opcja po trochu... Tak w skrócie ;p.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:26. |