![]() |
Bezsensowne obawy to zmiana pieluszki, zapchanie kibla i zostać przyłapanym na zdradzie, chociaż moje simy nie mają żadnych kochanków :\
|
Najciekawsze to według mnie stać się zombi albo wskrzesić kogoś.
Najgłupsze to naraz w pragnieniach i obawach mieć dziecko. |
Według mnie to jest głupie jak ktoś chce mieć niemowle i niechce w tym samym czasie, albo tak samo u mnie jest z przyjęciami
|
Cytat:
I żyła! |
Ostatnio moja simka urodziła maluszka i w obawach miała śmierć niemowlaczka :\ Najbezsensowniejsza obawa xP Przecież niemowlaki i małe dzieci w simach 2 nie umierają :O
|
Ja miałam bara-bara z 50-cioma simami!(u Dona Lotario, który kochał 45 simów)
|
dla mnie najgłupsza jest obawa "ktos ze mna wygrywa" a pragnienie to te cale wskrzeszanie
|
hyhy
moja simka miala obawe miec niemowle a za razem chciala niemowle i jak sie urodzilo to miala aspiracje czarna owca bo malo jej z niemowlecia dodalo xP
|
Wczoraj miałam dziwne dwa pragnienia naraz: odrobić zadaną pracę i zmusić kogoś do odrobienia zadanej pracy... I na co tu się zdecydować? ;)
|
Najgłupsza obawa to zobaczyć robala. Najgłupsze pragnienie to "iść popływać". (nawet jak sim nie posiada basenu). Najfajniejsze pragnienie to roziwnąć maksymalnie wszystkie umiejętności i ozbaczyć UFO. A najfajniejsza obawa to "[imię sima którego kocham] mnie zdradza"
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:50. |